19 Квітня 2024, 05:37 | Реєстрація | Вхід
/ Поетичні змагання «Малахітовий носоріг» у Вінниці - 10 Грудня 2016

Поетичні змагання «Малахітовий носоріг» у Вінниці

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 10 Грудня 2016 (Субота)
Час: 17:00
Вартість: 40 грн.
Місто: Вінниця
Місце: галерея ІнтерШик
Адреса: вул. Архітектора Артинова, 12-а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 1411


Щорічний зимовий подарунок любителям поезії та драйву! Знову розпочато полювання на рідкісного звіра, який цього разу завітає до вінницького креативного простору Артинов. Проект просувають Лирики Т, В&B, галерея ИнтерШик (Вiнниця). Багатьом відома ця непересічна подія, але цього року буде дещо гарячіше, і інтрига буде триматися до вирішального фінального пострілу. 



Щоб взяти участь в полюванні потрібно надіслати один свій класний текст (не більше 40 рядків) на одну з цих адрес (c позначкою в темі листа «для носорога») українською або російською мовою: irina.bereza@mail.ru lb_2004 @ rambler.ru У листі окрім тексту прохання написати ім'я або псевдонім і 1 (одне єдине) речення про себе, яким ви будете представлені. Наприклад, «я - геній». Тексти приймаються до 7 грудня

Конкурсні тексти будуть прочитані анонімно, не самими авторами, а в процесі випадкового жеребкування іншим участнікомі. Таким чином ми будемо вибирати кращий ТЕКСТ, а не найчуттєвішу блондинку чи ліричного Ромео. Для знайомства з новими обличчями буде надано «вільний мікрофон».

Вхідні квитки вартістю 40 грн. стануть «виборчим бюлетенем», ними ви зможете проголосувати за кращого. Скільки квитків - стільки і голосів! Модератори всього лише модератори. Присуджує перемогу виключно зала і її глядацькі симпатії.

Головний приз - малахітова статуетка носорога, яка довгими зимовими вечорами протягом всього життя нагадуватиме про тріумф. 

Інформаційну підтримку проектові надають НФК «Обрій». Вечір буде супроводжувати жива гітарна музика у виконанні студентів училища культури і мистецтв ім. Леонтовича. Взяти участь у події може кожен (особисто!) Незалежно від віку, статі, регалій і кількості друкованих видань. Але пам'ятайте, що НОСОРОГ ОДИН! Та пам'ятайте: не можна здобути носорога заочно. Прийди і візьми!


0 коментарів

Залишити коментар

avatar