25 Квітня 2024, 13:45 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота. Презентація книжки Василя Шкляра - 3 Грудня 2016

Дитяча субота. Презентація книжки Василя Шкляра

Категорія: «Події»
Дата: 03 Грудня 2016 (Субота)
Час: 13:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1171


Київська Книгарня «Є» та видавництво «Апріорі» запрошують на Дитячу суботу — презентацію книжки «Песик Гав, соловейко, джміль і два жолуді», яку створив тандем відомих авторів – письменник Василь Шкляр і художник Кость Лавро. Захід відбудеться 3 грудня. Початок – о 12.00. Модераторка – Олена Крушинська.

«Песик Гав, соловейко, джміль і два жолуді» – це емоційна і кумедна оповідь про пригоди, які трапляються з невгамовними дітлахами. Завдяки Костю Лавру, одному з найкращих художників-ілюстраторів України, дитячий світ головного героя, Василька, оживає на сторінках книжки у найяскравіших барвах.

Книжка містить паралельні український та англійський тексти й тому буде не лише цікавою, а й корисною для дітей, які вивчають англійську.


Під час презентації Василь Шкляр розповість про свій досвід створення книжок для дітей і прочитає вибрані уривки з «Песика Гава...», а художник Кость Лавро проведе малювальний майстер-клас.

Серед відвідувачів презентації буде розіграно примірник книжки з автографами авторів та інші книжкові подарунки.

Василь Шкляр – один із найбільш відомих і читаних сучасних письменників, «батько українського бестселера», автор романів «Чорний ворон», «Маруся», «Чорне сонце», володар численних літературних нагород і лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка, яку відмовився отримувати за часів Януковича, а натомість одержав її "народну версію”, зібрану зусиллями громадськості.

Кость Лавро – майстер сучасної української книжкової графіки, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка. Його роботи неодноразово входили до каталогів найпрестижніших міжнародних виставок дитячої книги.


Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar