19 Квітня 2024, 04:34 | Реєстрація | Вхід
/ VI-й конкурс «Чатує в століттях Чернеча Гора» - 1 Грудня 2016

VI-й конкурс «Чатує в століттях Чернеча Гора»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 01 Грудня 2016 (Четвер)
Час: 12:01
Вартість: внесок - придбання примірника журналу
Місто: Канів
Місце: «Склянка Часу*Zeitglas»
Адреса: вул. Шевченка, 31/32,
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 3951


Міжнародним літературно-мистецьким журналом «Склянка Часу*Zeitglas» оголошено VI-й міжнародний поетичний конкурс «Чатує в століттях Чернеча Гора».

Це літературне змагання поетів має відбуватися відповідно темі «Для чого пишуться вірші» і полягае у художньому втіленні значення поетичної творчості у становленні людини.

Умови конкурсу:

  • мова написання – українська або російська.
  • обсяг твору – обмежується «повними» двадцятьма рядками(п‘ять класичних чотиривірши /четверостиший/). Твори, які перебільшують зазначений розмір, до конкурсного розгляду НЕ БЕРУТЬСЯ!
  • вік учасників – не обмежений.
  • кількість творів – ОДИН!
Редакція СЧ приймає до розгляду лише авторські тексти за обов‘язкової наявності: короткої біографії автора (із зазначенням року народження та вірно поданої поштової адреси автора: Прізвище та ім‘я по батькові, вулиця, номер будинку та квартири, місто, поштовий індекс, номер телефону).

Листи, у яких не зазначено повне прізвище та ім`я автора НЕ РОЗГЛЯДАЮТЬСЯ, через велику кількість кореспонденції.


Тексти мають надсилатися е-поштою zeitglas@ck.ukrtel.net (із позначкою «Поетичний конкурс Для чого пишуться вірші?») та у роздруковці на папері з доданням електронної версії /CD, або по е-пошті/ в програмі Word або RTF (з чіткою різницею тире від дефісу, перевіреною орфографією, без усяких обрамлень і довільних форматувань). Прозові твори не приймаються.

Пересилка роздрукованого тексту на папері обов‘зкова за адресою:

«Склянка Часу*Zeitglas»
вул. Шевченка, 31/32,
м. Канів,
Черкаської обл.
19003

Надаючи свої твори, автор погоджується з подальшим публікуванням чи використанням їх тексту в рамках літературних проектів журналу.

Автори трьох найкращих поезій будуть відзначені дипломами та нагородами. Іх твори буде перекладено на німецьку мову та опубліковано на сторінках міжнародного літературно-мистецького журналу «Склянка Часу*Zeitglas». Інші, відзначені за рішенням конкурсного журі роботи, будуть публікуватися на сторінках літературного альманаху «Скіфія».

По завершенню терміну прийому творів (опісля 1 грудня 2016 року плануємо видання Віснику VI-го Міжнародного поетичного конкурсу «Чатує в століттях Чернеча гора».

Подробиці на сайті конкурсу: https://goo.gl/N9UdGp
Довідки за тел: 04736-36805, або zeitglas@ck.ukrtel.net


0 коментарів

Залишити коментар

avatar