20 Квітня 2024, 01:09 | Реєстрація | Вхід
/ Книжка «Перехожі» Богдана Логвиненка у Вінниці - 30 Листопада 2016

Книжка «Перехожі» Богдана Логвиненка у Вінниці

Категорія: «Події»
Дата: 30 Листопада 2016 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1085


Вінницька Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» запрошують на презентацію книжки Богдана Логвиненка «Перехожі», яка відбудеться 30 листопада за участю автора. Початок – о 18.30. Модератор – Олександр Вешелені.

Мабуть, у багатьох із нас виникала думка під час читання історій із Facebook Богдана Логвиненка: «І чому це досі не стало книгою?». Бажання мають здатність реалізуватися, тож в результаті у «Видавництві Старого Лева» світ побачила книга неймовірних історій про подорожі екзотичними країнами. Її герої такі ж, як і ми з вами, а, може, й ми самі – звичайні перехожі з незвичайними пригодами. 

«Це уривки із життя різних людей, фрагменти наших раптових зустрічей, а часом – підглядання у шпарину. Мандрівники часто описують подорожі суто через власну призму. А ці тексти – невеличка спроба побачити мандри очима інших людей», – каже Богдан Логвиненко.


«Перехожі» – це 2,5 роки подорожей автора Південно-Східною Азією. Це шматочки Таїланду, Лаосу, В’єтнаму, Малайзії, Сінгапуру, вміщені на 220 сторінках книги. Це портрети корінних мешканців і туристів, індійських студентів і в’єтнамських мільйонерів, типових таксистів і нетипових власників кафе. «Історії «Перехожих» майже не пов’язані одна з одною, тож їх можна читати як завгодно: з початку, середини чи кінця, – додає автор. – Це те, що вдалося записати під час подорожей – на вісімдесятому поверсі хмарочоса, під пальмовим листком, яким я закривався від дощу, на мішках з бананами... У потягах, автобусах, на літаках, човнах – і навіть на мопеді».


Вінницька Книгарня «Є», вул. Соборна, 89. Тел.: (0432) 52-93-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar