28 Березня 2024, 13:43 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжок Олега Криштопи у Луцьку - 28 Листопада 2016

Презентація книжок Олега Криштопи у Луцьку

Категорія: «Події»
Дата: 28 Листопада 2016 (Понеділок)
Час: 18:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Луцьк
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лесі Українки, 30
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1145


Видавництво «Темпора» та Луцька Книганя «Є» запрошують на презентацію книжок Олега Криштопи «Україна: масштаб 1:1» і «Ліхіє дев’яності: Станіславський феномен», яка відбудеться 28 листопада о 18:30.

Олег Криштопа — прозаїк, есеїст і журналіст, співавтор проекту журналістських розслідувань «Закрита зона» та телепроекту «Машина часу» на П’ятому каналі, один з небагатьох, хто в Україні послідовно і фахово займається літературою факту. 2013 року посів перше місце на конкурсі художнього репортажу «Самовидець», після чого, поглибивши початковий матеріал, видав книжку «Україна: масштаб 1:1». У ній автор намагається відповісти на болісні запитання про те, яку роль відіграє національне в житті людини? Як вона пов’язана з державою, у якій мешкає, навіть якщо держава — відносно молода й нестабільна?


У наступній книжці автор зосередив увагу на особливостях тривання 90-х років в Івано-Франківську: на зародженні та становленні відомого «станіславського феномену», на процесах медіа- та державотворення, на знакових місцях і, що цікавіше, на диваках тих років. Утім, «Ліхіє дев’яності» Криштопи — це ще й оповідь про типові ситуації, мислення й настрої, притаманні усьому періодові, незалежно від географії.


Луцька Книгарня «Є», вул. Лесі Українки, 30. Тел.: (0332) 72-43-76.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar