25 Квітня 2024, 01:40 | Реєстрація | Вхід
/ Книжка «Лінія зусилля» Таіс Золотковської у Києві - 27 Листопада 2016

Книжка «Лінія зусилля» Таіс Золотковської у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 27 Листопада 2016 (Неділя)
Час: 20:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня-кав'ярня «Моя книжкова полиця»
Адреса: вул. Пушкінська, 7
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1904


Книгарня-кав'ярня «Моя книжкова полиця» запрошує у неділю, 27 листопада, на знайомство з новою книгою «Лінія зусилля» та її авторкою Таіс Золотковською. Буде затишна та щира атмосфера, приємна розмова, запашна кава і цікава книга.

Таіс Золотковська — українська письменниця, авторка виданих книг «ФарФор», «Мармур», «Місс Качка», «Лінія зусилля». Засновниця Клубу Анонімних Авторів.

Три історії боротьби за щастя. Події відбуваються у сучасній Україні. Закоханий підліток Герман бореться зі своєю агресією. Заміжня Ханна закохується у дівчину. Віра, яка втекла від своєї єврейської сім’ї, повертається до рідного міста, аби подолати біль невдалих відносин. Кожному з героїв необхідно докласти зусиль, щоб змінити своє життя.


«Лінія зусилля» — по-жіночому чесний роман. Герої книги подорожують повсякденністю: снідають і закохуються, дорослішають, моляться, знайомляться зі своїми бажаннями та намагаються бути щасливими. Вони зустрічаються зі своїми почуттями - і для цього їм потрібна дійсно сміливість.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar