25 Квітня 2024, 22:39 | Реєстрація | Вхід
/ Альманах «Veni. Vidi. Scripsi. Війна. Життя de facto» - 19 Листопада 2016

Альманах «Veni. Vidi. Scripsi. Війна. Життя de facto»

Категорія: «Події»
Дата: 19 Листопада 2016 (Субота)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1748


Київська Книгарня «Є» та видавництво «Темпора» запрошують на презентацію альманаху «Veni. Vidi. Scripsi. Війна. Життя defacto», що вийшов за результатами IV конкурсу художнього репортажу «Самовидець» ім. Майка Йогансена. Презентація відбудеться 19 листопада. Початок — о 18.30. Модераторка — Олеся Яремчук.

До альманаху «Veni. Vidi. Scripsi. Війна. Життя de facto» увійшли тексти за результатами IV конкурсу художнього репортажу «Самовидець» ім. Майка Йогансена. Ці репортажі – це спроба розібратися у тому, як виглядає життя defacto у часи, коли країна перебуває у стані неоголошеної війни, коли маємо анексовані території, а реальний та задекларований стан справ дійсно відрізняються.

«Тут – тексти про зниклих безвісти військових і відчайдушні пошуки їхніх матерів; про буденне життя та настрої в Криму й на Донеччині; про наступальні операції та те, як це – потрапили у руки до сепаратистів; про те, як люди вчаться жити «опісля», а фрази «покидати дім» та «повертатися додому» набувають іншого сенсу», – зазначає кураторка проекту Олеся Яремчук.


На презентації переможці конкурсу розкажуть про написані репортажі, а лауреатка Єлизавета Гончарова – також про свою майбутню книгу. Окрім того, член журі «Самовидця» Олег Криштопа та кураторка проекту Олеся Яремчук оголосять деталі наступного конкурсу художнього репортажу на тему «Чому я ніколи звідси не поїду».


Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar