20 Квітня 2024, 14:28 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація збірки Олени Гусейнової «Супергерої» - 1 Листопада 2016

Презентація збірки Олени Гусейнової «Супергерої»

Категорія: «Події»
Дата: 01 Листопада 2016 (Вівторок)
Час: 18:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1241


Львівська Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» запрошують на презентацію поетичної збірки Олени Гусейнової «Супергерої», яка відбудеться 1 листопада. Початок — о 18.30. Модераторка — Олена Галета.

«Супергерої»  це книжка про і книжка для. Буденна недосконалість обертається в ній джерелом для знаходження (або втрати) суперсили. Тексти рухаються в ній від ретро-іміджів до вкрай сучасних образів. Герої рухаються містом, яке то засинає, то прокидається. Любовне життя, особиста міфологія, потреба і неможливість дому зникають в недосяжному «там». І проявляються в невиразному «тут» як круті костюми та маски, як неослабна рішучість йти проти натовпу, як закони гравітації та квантової механіки. Головна суперсила героїв книжки в тому, щоби знати і пам`ятати.


Окрім поетеси, до презентації долучаться ілюстратори збірки  творча майстерня «Аґрафка» (художники Романа Романишин та Андрій Лесів, які щойно повернулися з Франкфуртської книжкової виставки з високими нагородами).

Олена Гусейнова  поетеса, лауреатка літературного конкурсу видавництва «Смолоскип» (2005). Лауреатка Всеукраїнської літературної премії імені Василя Симоненка (2012) в номінації «За найкращу першу поетичну збірку».

Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7. Тел.: (032) 235 73 68


0 коментарів

Залишити коментар

avatar