29 Березня 2024, 15:03 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація збірки горор-оповідань «Ігри з темрявою» - 31 Жовтня 2016

Презентація збірки горор-оповідань «Ігри з темрявою»

Категорія: «Події»
Дата: 31 Жовтня 2016 (Понеділок)
Час: 18:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1115


Вінницька Книгарня «Є», літературно-художній журнал «Стос» та видавництво «Твердиня» запрошують на неймовірно стрррашну презентацію збірки горор-оповідань «Ігри з темрявою», що відбудеться 31 жовтня. Початок – о 19.00. Модератор – Олександр Вешелені.

Гелловін – не тільки привід полякати друзів, але й самому впіймати дрижаки. А найкраще у цьому допомагає література, зокрема, горор-оповідання. Збірка «Ігри з темрявою» пропонує читачеві знайомство з жанром жахів у всьому його сучасному різнобарв’ї. Моторошні сюжети, жахливі місця, страхаючі образи – і нові знахідки в одвічному царстві горрору. Історії, які викликають тремтіння. На сторінках збірки матеріалізуються вампіри та привиди, зомбі та відьми, таємничі монстри та мерці – усі найпопулярніші персонажі жанру жахів. Смертоносні тварюки виповзають з темряви, з’являються з потойбіччя або з глибин збудженої свідомості.

31 жовтня, у Ніч усіх святих, до Книгарні «Є» завітають майстри горору Вікторія Гранецька, Сашко Завара, Роман Батькович, Віталій Левченко і Сергій Рибницький, щоб серед книжкових стелажів у мороках прочитати свої жахастики.

Атмосфера страху й містики гарантована! Геловінський дрескод вітається!

Вінницька Книгарня «Є», вул. Соборна, 89. Тел.: (0432) 52-93-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar