28 Березня 2024, 20:57 | Реєстрація | Вхід
/ Квест по книгарнях «Є» «Фантастичні звірі GO!» - 23 Жовтня 2016

Квест по книгарнях «Є» «Фантастичні звірі GO!»

Категорія: «Події»
Дата: 23 Жовтня 2016 (Неділя)
Час: 09:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Гетьмана 1, м. «Шулявська»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1305


Дорогі друзі! Ви ще не встигли оговтатись від виходу книги «Гаррі Поттер і прокляте дитя», а Книгарня «Є» вже запрошує всіх, хто полюбляє історію про хлопчика, що вижив, а також тих, хто обожнює міфічних істот, на квест від Книгарні «Є» — «Фантастичні звірі GO!»

Ньют Скамандер якось прокинувся зранку і зрозумів, що його валіза відкрита і… порожня. Усі істоти, від драконів до флоберв'яків, розбіглись по всьому місту й заховались у найбільш несподіваних місцях. Зокрема у 8-ми магазинах мережі книгарень «Є». До пошуків було залучено навіть Міністерство магії України, але згодом стало зрозуміло, що без пошукового загону волонтерів нам ніяк не обійтись. Тож раді вітати вас на пошуковій операції «Фантастичні звірі GО!».


Під час квесту ви зможете помандрувати містом, шукаючи звірів Ньюта, виконувати чарівні завдання, для того, щоб спіймати найцінніших тваринок, обмінювати звірів на магічні бонуси, знайти нових друзів, а також матиме можливість виграти один із найцінніших призів!

Ми розігруємо: сертифікати і промо-коди у квест-рум «Пастка» в стилі «Поттеріани», трикнижки «Гаррі Поттер і прокляте дитя», трикнижки «Фантастичні звірі і де їх шукати», а також гарантовані приємні подарунки всім учасникам!

Кількість учасників обмежена! До пошукового загону увійдуть перші 150 учасників, що прийдуть на квест. Пункт збору – книгарня «Є» за адресою вул. Гетьмана 1, м. «Шулявська». Початок квесту — о 10:00. Участь безкоштовна. Чекаємо на вас!


0 коментарів

Залишити коментар

avatar