29 Березня 2024, 04:05 | Реєстрація | Вхід
/ «Тато в декреті» Артема Чапая у Києві - 13 Жовтня 2016

«Тато в декреті» Артема Чапая у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 13 Жовтня 2016 (Четвер)
Час: 17:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1032


Видавництво Vivat та київська Книгарня «Є» запрошують на презентацію книжки Артема Чапая «Тато в декреті». Зустріч відбудеться у четвер, 13 жовтня, о 18:30. Модерує Катерина Сергацкова.

Тато в декреті  рідкісне явище для України. В той же час чоловікові, який гуляє в парку з коляскою, а то і з двома, давно перестали дивуватися в Швеції, Фінляндії чи Британії. 

Артем Чапай – журналіст, перекладач і письменник, який вирішив піти в декрет, щоб надати своїй дружині більше можливостей для професійного розвитку. Тоді у них народився перший син, а за два роки в родині з'явився ще один хлопчик. 

Про свій поки що зовсім не типовий для України досвід Артем Чапай написав книгу, яку так і назвав – «Тато в декреті». Збірка документально-художніх історій вийшла у видавництві Vivat й буде презентована в Києві.


«Якщо говорити про поради батьку, який вирішив піти в декрет, то всі вони будуть в першу чергу не практичними, а психологічними. Тому що у нас досі вважається, що коли батько сидить вдома з дітьми, це щось майже ганебне. Творчої інтелігенції це не стосується, а от в інших випадках можуть цього зовсім не сприйняти».


м. Київ, Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3. Вхід вільний!

Посилання з теми:



0 коментарів

Залишити коментар

avatar