18 Квітня 2024, 17:49 | Реєстрація | Вхід
/ Перфоменс В. Терлецького «Кілька років зими» - 9 Жовтня 2016

Перфоменс В. Терлецького «Кілька років зими»

Категорія: «Події»
Дата: 09 Жовтня 2016 (Неділя)
Час: 16:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Центральна бібліотека ім. Достоєвського Солом’янського району Києва
Адреса: вул. Освіти, 14-а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: calvaria
Кількість переглядів: 1019


Творча зустріч із лідером рок-гурту «Декаданс», телеведучим і письменником Валентином Терлецьким і презентація його нової книги «Кілька років зими»

Це не просто презентація книжки, це — майже моновистава з цікавим відеорядом, читанням, інтерактивом, і, звичайно, піснями під гітару. Буде цікаво і атмосферно.

«Кілька років зими» — це роман-притча, незвичайна історія про сумний світ, де фантазувати заборонено. Де казкарство карається, а бути письменником — це не тільки безглузде, з точки зору заробітку, але й небезпечне для життя заняття. Де за людьми слідкують нишпорки-агенти, а непокірних засилають в страшну «Зону Мороку» або катують перед загадковим «Сірим екраном». А ще це — зворушлива історія про справжнє кохання. Головний герой Іван — письменник-казкар, який давно кинув писати. Розчавлений безжальною системою, зневірений у житті, він випадково зустрічає жінку з волоссям кольору помаранча. З її допомогою він згадує забутий присмак чуда та своє призначення писати. З цього моменту, власне, і починається казкова історія героя…

Роман має спеціальну відзнаку Всеукраїнського об’єднання любителів фантастики «ВОЛФ» на Всеукраїнському літературному конкурсі «Коронація слова». 



Валентин Терлецький, рок-музикант, телеведучий, письменник: Це — моя найсильніша річ, яку я писав 19 років в цілому. В книзі багато алюзій на сучасний світ і новітню історію України. Заборона казок, власне, як і мрій в цілому, що покладено в основу сюжету, перегукується з тією реальністю, в якій Україна опинилась кілька років тому. А намагання цю мрію повернути — з сьогоденням. У романі є соціальний стрижень — виживання людини за екстремальних умов, гноблення інтересів певних верств суспільства, боротьба за свої права.

Маріанна Маліна, письменниця: Твір заслуговує на пильну увагу читачів та критиків. Можливо, ми станемо свідками народження свого власного українського Маркеса. До того ж, роман закінчується дуже несподівано й читати його, безперечно, справжнє задоволення.

Приходьте! Слухайте! Купуйте книгу за видавничою ціною! Отримуйте автографи! Читайте!

Більше інформації на Facebook: http://facebook.com/events/633040480211371/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar