17 Квітня 2024, 00:14 | Реєстрація | Вхід
/ Презетація «Забуття» Тані Малярчук у Львові - 6 Жовтня 2016

Презетація «Забуття» Тані Малярчук у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 06 Жовтня 2016 (Четвер)
Час: 18:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1000


Львівська Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» запрошують на презентацію роману Тані Малярчук «Забуття» за участю авторки. Захід відбудеться 6 жовтня. Початок — о 18.30. Модераторка — Мар'яна Савка.

Понад чотири роки шанувальники Тані Малярчук та ті, хто люблять добру прозу, чекали на цей роман. І дочекалися. «Забуття» — одна із найочікуваніших та найяскравіших книжок цього сезону. Це роман, у якому переплітаються дві сюжетні лінії, історична та сучасна: політика і мислителя В’ячеслава Липинського та жінки з теперішнього, яка з його допомогою шукає шлях до себе. Це книжка про час, пам’ять, державність, про сутність речей і про вміння одночасно дивитися назад і вперед.


Таня Малярчук — авторка кількох збірок короткої прози (зокрема, «Згори вниз. Книга страхів», «Як я стала святою», «Говорити», «Звірослов») і роману «Біографія випадкового чуда» (2013 р.), есеїстка, регулярно дописує в україно- та німецькомовні медіа. У 2013-му році була відзначена відразу двома літературними нагородами: Vilenica-Kristall (Словенія) та премією імені Джозефа Конрада-Коженьовського.


Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7. Тел.: (032) 235 73 68. Вхід вільний.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar