16 Квітня 2024, 15:57 | Реєстрація | Вхід
/ #156 «Поетична Кава» в Купідоні. Штипель з нами! - 1 Жовтня 2016

#156 «Поетична Кава» в Купідоні. Штипель з нами!

Категорія: «Події»
Дата: 01 Жовтня 2016 (Субота)
Час: 13:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Кнайп-паб «Купідон»
Адреса: вул. Пушкінська 1-3/5
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1131


1 жовтня у Кнайп-пабі «Купідон» пройде #156 «Перша Поетична Кава». Гостем події стане Аркадій Штипель з новою збіркою перекладів «Мороз і сонце - дивна днина! Моя маленька хрестоматія».

Аркадій Штипель — поет, перекладач, критик та есеїст. Переможець першого українського поетичного слему в рамках фестивалю «Київські Лаври», активний учасник українських культурних проектів. Завдяки блискучим перекладам Штипеля російський читач познайомився з творчістю Петра Мідянки, Богдана Ігора Антонича, та багатьох інших. Також Аркадій є автором збірки перекладів «Мороз і сонце - дивна днина! Моя маленька хрестоматія» (2016) до якої увійшли культовий український переклад пушкінського «Мороз і сонце», та таких поетів, як Мандельштам, Ходасевич, Тютчев, Блок тощо.


Вже традиційно, кожен учасник «Поетичної Кави» матиме незаперечне право прочитати один свій поетичний твір! За це він дістане від кнайпи та Кав’ярні Кульчинського «Перша кава» неперевершену каву, зварену в джезві на піску руками чемпіону Києва з кавоваріння. Кава варитиметься за старовинним рецептом Юрія-Франця Кульчинського. Переможець ранкового поетичного марафону також отримає приз!


1 жовтня. Початок о 13:00. Вхід: вільний
Київ, Кнайп-паб «Купідон», вул. Пушкінська 1-3/5


0 коментарів

Залишити коментар

avatar