20 Квітня 2024, 10:44 | Реєстрація | Вхід
/ «Principles of good writing» з Катериною Бабкіною - 28 Вересня 2016

«Principles of good writing» з Катериною Бабкіною

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 28 Вересня 2016 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: 50/100 грн.
Місто: Київ
Місце: коворкінг «Платформа»
Адреса: вул. Біломорська, 1
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 992


"Вогні святого Ельма”, "Гірчиця” та "Знеболювальне і снодійне”, "Соня”, "Гарбузовий рік”, "Шапочка і кит” та багато інших книг. Впізнали? Так, це Катерина Бабкіна, одна з найвідоміших українських письменниць і у вас є шанс дізнатися як вона створює свої книги.

Приходьте 28 вересня у коворкінг «Платформа» та дізнайтеся, як структурувати власні ідеї та меседжі для ефективного письма та як правильно добирати інструментарій до реалізації цих ідей.

На лекції Катерини Бабкіної ви також почуєте про набір базових інструментів та розумінь для письма - кожного письма, від ділової комунікації до копірайтингу і художнього тексту. А також про те, що потрібно знати і вміти про текст, щоби він вийшов ефективним, про те, який текст ефективний і як сказати те, що ви дійсно хочете сказати.


Катерина Бабкіна – колумніст, сценарист, драматург. Авторка багатьох поетичних книг. Її тексти перекладено польською, німецькою, англійською, шведською, французькою, чеською, румунською, латиською та російською мовами, п’єси за її текстами ставилися в Києві, Відні та Женеві. Роман "Соня” вийшов в липні 2016 німецькою мовою.

Катерина Бабкіна співпрацювала й співпрацює як журналіст чи колумніст з різними виданнями в Україні та закордоном – Esquire, Le Monde, Esquire Ukraine, Harpers Bazaar, Українська Правда, Buro24/7, Бізнес, Фокус, Платформа, Bird in Flight тощо. Її літературні тексти друкуються в числених альманахах та антологіях в Україні, Європі та США.


28 вересня. Початок о 19:30. Київ, коворкінг «Платформа», вул. Біломорська, 1
Мова проведення: українська. Реєстрація: https://www.goo.gl/9m1QUt
Вартість: За умови реєстрації - 50 грн. Оплата за місцем - 100 грн.
Для резидентів коворкінг "Платформа" безкоштовно.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar