19 Березня 2024, 06:05 | Реєстрація | Вхід
/ Літературний конкурс «Детектив без меж - 2016» - 11 Вересня 2016

Літературний конкурс «Детектив без меж - 2016»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 10 Вересня 2016 (Субота)
Час: 23:00
Місто: Світ
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 7153


1 лютого стартував Міжнародний літературний конкурс «Детектив без меж - 2016» на найкращий твір у жанрі детектив. Конкурс відкритий для всіх сучасних письменників - як початківців, так і відомих майстрів прози.

«Детектив без меж - 2016» триває до 20 листопада 2016 року. На конкурс приймаються роботи, які раніше не публікувалися у вигляді електронних книг. Прийом творів триває до 10 вересня 2016 року.

Головний приз конкурсу - 10 000 доларів. Крім головного призу переможці одержать ще п'ять заохочувальних премій у розмірі 500 доларів кожна.

Організатори конкурсу особливо підкреслюють, що він орієнтований на популяризацію й підтримку традиційних загальнолюдських цінностей, а тому не розглядаються твори, що містять заклики до насильства, нетерпимості, що принижують людську гідність і цінності, що містять порнографію, збочення й т.д 

При цьому допускається участь будь-яких різновидів робіт у жанрі детектив: і реалістичних, і романтичних, і фантастичних, і пригодницьких. 


Номінантів і переможців Конкурсу визначить професійне журі - з урахуванням думки читацької аудиторії й професійних співтовариств. Із цією метою організатори конкурсу широко використовуть соціальні мережі. 

Так, для спілкування учасників конкурсу й читачів створена однойменна група в Facebook. Тут можна обговорювати й оцінювати уривки творів (які, за умовами конкурсу, визначають і публікують самі автори), там само публікуються новини конкурсу.

Офіційне Положення про проведення конкурсу «Детектив без меж - 2016» опубліковано на сайті Мультимедійного видавництва Стрельбицького  - http://strelbooks.com/action   

Форма заявки на участь у конкурсі розміщена на сайті www.strelbooks.com і доступна за посиланням: http://strelbooks.com/wp-content/uploads/2016/01/Form.pdf

Підбиття підсумків конкурсу відбудеться 20 листопада о 12 годині на засіданні конкурсного журі простим прямим голосуванням членів журі з урахуванням додаткового голосу для твору за результатами голосування на сторінці Конкурсу в Facebook.


5 коментарів

avatar
Не зовсім ясно, але скоріше це має бути середня або велика проза, так?
avatar
от, так. дивно, що в умовах це не зазначено. та, думаю, мова саме про велику форму.
avatar
А в заявці треба писати ще свою автобіографію і там написано, що публікації..
Це нібн назва того детективу, який я хочу надіслати??[color=red]
avatar
А в якому форматі треба відправляти роботу? І де саме ця группа у Фейсбуці? Підкажіть, будь-ласка, буди щиро вдячна)))
avatar
на жаль, не підкажемо. Спробуйте зв'язатися з організаторами конкурсу

Залишити коментар

avatar