28 Березня 2024, 23:12 | Реєстрація | Вхід
/ Лекція Вахтанґа Кебуладзе в Запоріжжі - 27 Серпня 2016

Лекція Вахтанґа Кебуладзе в Запоріжжі

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 27 Серпня 2016 (Субота)
Час: 15:00
Вартість: 30 грн.
Місто: Запоріжжя
Місце: Антикафе «Дирижабль»
Адреса: пр. Соборний 145В
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 887


27 серпня в гостях у лекторія «Читацький щоденник»  Вахтанґ Кебуладзе, кандидат філософських наук, доцент кафедри філософії філософського факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, автор книг «Феноменологія досвіду» та «Чарунки долі». І віг поговорить про сексуальність у творах Кундери.

Людська сексуальність – це складний комплекс почуттів, цінностей і настанов. У ній немає нічого однозначно позитивного й однозначно негативного, однозначно творчого й однозначно руйнівного, однозначно прекрасного й однозначно потворного, однозначно жіночого й однозначно чоловічого. Сексуальність кожного й кожної з нас – це складна суміш потягів і страхів, заборон та їхніх порушень.


Мілан Кундера в романі «Нестерпна легкість буття» створює своєрідний сексуальний конструктор, складовими якого є сексуальні особливості головних героїв роману – Томаша, Терези, Сабіни і Франца. Їх можна сприймати як окремі особистості. Але можна також поглянути на сексуальне життя кожного з них, як на один із можливих аспектів сексуальності будь-якої людини.


27 серпня. Початок о 16:00. Вхід: 30 гривень.
м. Запоріжжя, Антикафе «Дирижабль», пр. Соборний 145В
Спільнота «Читацький щоденник» у Fb: http://facebook.com/readers.diary.ua/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar