19 Квітня 2024, 18:41 | Реєстрація | Вхід
/ Показ фільму «Важкий» у луцькій Книгарні «Є» - 18 Серпня 2016

Показ фільму «Важкий» у луцькій Книгарні «Є»

Категорія: «Події»
Дата: 18 Серпня 2016 (Четвер)
Час: 18:30
Вартість: Вхід: вільний
Місто: Луцьк
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лесі Українки, 30
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 928


Луцька Книгарня «Є» спільно з Кіноклубом медіа-просвіти з прав людини «Docudays UA» запрошують на перегляд та обговорення документального фільму «Важкий» (2007, 20 хв.) українських режисерів Миколи Бондарчука та Дмитра Тяжлова. Показ відбудеться у четвер, 18 серпня. Початок – о 18.30.

Фільм «Важкий» – про складне дитинство і дорослу безвідповідальність, про волонтерство й соціальне сирітство, підліткову ігроманію та її причини, яких автори прямо не називають, а дають можливість глядачам самостійно їх розшукати. Кіноісторія розвивається навколо роботи одного з денних притулків України – донецького «Міста сонця».

Після показу на глядачів чекає обговорення фільму за участю фахівців у сфері захисту прав дітей.


Микола Бондарчук – випускник Київського державного університету театру, кіно й телебачення. Ще під час навчання брав активну участь у кінофестивалях та інших заходах (Ірпінський кінофестиваль, «Молодість», «Пролог», «Відкрита ніч»), був актором арт-рок групи «Улісс».

Дмитро Тяжлов навчався в Київському національному університеті театрального мистецтва, кіно і телебачення ім. І. Карпенка-Карого. Протягом десяти років працював оператором на українському телебаченні, був оператором ігрових, документальних та анімаційних фільмів. Роботи Дмитра виконані у традиції «прямого кіно», що полягає у тривалому спостереженні буденного життя, невтручанні в події, а також мінімізації їх інтерпретації.


Адреса книгарні «Є»: м. Луцьк,  вул. Лесі Українки, 30. Тел.: (0332) 72-43-76


0 коментарів

Залишити коментар

avatar