20 Квітня 2024, 10:16 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Антона Санченка «Земля Георгія» - 20 Липня 2016

Презентація книжки Антона Санченка «Земля Георгія»

Категорія: «Події»
Дата: 20 Липня 2016 (Середа)
Час: 18:30
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: kul
Кількість переглядів: 972


У липні письменник та перекладач Антон Санченко презентує свою нову книжку «Земля Георгія», що вийшла у «Видавництві Старого Лева», у п`ятьох містах України: Києві, Івано-Франківську, Львові, Харкові та у Дніпрі. Під час презентацій письменник говоритиме про силу українського характеру, про кораблі та мореплавців, про Україну та Грузію, про силу духу й справедливість. 

До книжки «Земля Георгія», що вийшла у Видавництві Старого Лева, увійшли шість повістей письменника Антона Санченка, написані ним у різний час. Повісті поєднує тема моря, сили українського характеру та подорожей морем до Грузії. Книга заснована на досвіді бувалого мореплавця, якому доводиться зазнати випробувань серед хвиль і на суші. Герої повістей Антона у своїй переважній більшості люди суворі, витривалі, відчайдушні, дотепні й підприємливі. Хоча й серед них трапляється щось таке чужорідне, загрозливе своєю підступністю й лицемірством, як, зрештою, в будь-якому гурті, проте це «щось» каталізує вроджені властивості українського характеру, який перемагає силою справедливості. 


«В книжці зібрані дуже давні, давні й недавні повісті все про те ж саме - про Грузію, - говорить Антон Санченко про книжку «Земля Георгія». Принаймні можна порівняти, що хвилювало двадцятисемилітнього автора, і що важливо 50-літньому. І чи пішли роки писання на користь стилю. Грузію на різних етапах миру і війни також можна порівняти й принаймні уявляти, чого слід чекати від війни в Україні. Ну а море - поза часом і поза кордонами, воно і зараз, сподіваюся, таке, попри відібраний у нас Крим».

Презентації книжки «Земля Георгія» відбудуться у:

  • Середа, 13 липня – Київ, Книгарня «Є» (вул. Лисенка, 3), 18:30 – Модератор: Галина Ткачук. Подія у Fb: http://facebook.com/events/713881802084846/
  • Четвер, 14 липня – Івано-Франківськ, Книгарня «Є» (вул. Незалежності, 31), 18:00 – Модератор: Богдан Ославський
  • П`ятниця, 15 липня – Львів, Книгарня «Є» (просп. Свободи, 7), 18:00 – Модератор: Галина Крук. Подія у Facebook: http://facebook.com/events/1794611860757797/
  • Вівторок, 19 липня – Харків, Книгарня «Є» (вул. Сумська, 3), 18:30 – Модератор: Ігор Зарудко
  • Середа, 20 липня – Дніпро, Книгарня «Є» (вул. Глінки, 15), 18:30 -  Модератор: Надійка Вовк


1 коментарів

avatar
А ще презентація книжки відбудеться в Івано-Франківську, Львові, Харкові та у Дніпрі. Графік http://goo.gl/saenVt

Залишити коментар

avatar