19 Квітня 2024, 09:56 | Реєстрація | Вхід
/ Дискусія про українську розмальовку - 6 Липня 2016

Дискусія про українську розмальовку

Категорія: «Події»
Дата: 06 Липня 2016 (Середа)
Час: 18:30
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1107


Книгарня «Є» та літературна медіатека «5books» запрошують на дискусію «Страх, любов і ненависть в українській розмальовці» у рамках проекту «Нон-фікшн.ua», яка відбудеться 6 липня. Початок – о 18.30. Модератор – Олександр Мельник.

Чому людям загалом подобаються розмальовки і чому феномен популярності розмальовок поширився насамперед на дорослих, а не на дітей? Чому видавці критикують культуру розмальовки, але все одно видають? Як самі скетчери / художники ставляться до розмальовок? Чи можливо знайти компроміс між авторським малюнком та сліпим повторюванням / наслідуванням / копіюванням?

Про феномен «дорослих» розмальовок і про їхній вплив на українців дискутуватимуть засновниці проекту «Breakfast&Sketch» Людмила Шиляєва та Анна Сапожникова.


«Нон-фікшн.ua» – спільний проект вінницької Книгарні «Є» та літературної медіатеки «5Books», створений, аби поміркувати разом про тренди українського ринку нон-фікшн та нових медіа, об’єднати активних підприємців, громадян, психологів, митців та медійників довкола трансформацій сучасного українського соціуму і створити неформальний майданчик для поширення нових знань у Вінниці.


м. Вінниця, Книгарня «Є», вул. Соборна, 89. Тел.: (0432) 52-93-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar