20 Квітня 2024, 02:42 | Реєстрація | Вхід
/ «Сказкі руssкаго міра» в Останній Барикаді - 1 Липня 2016

«Сказкі руssкаго міра» в Останній Барикаді

Категорія: «Події»
Дата: 01 Липня 2016 (П'ятниця)
Час: 20:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Остання Барикада
Адреса: Майдан Незалежності, 1 (під Лядськими воротами)
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: alatyrka
Кількість переглядів: 1295


СКАЗКІ РУСЬКОГО МІРА - літературно-мистецький вечір за участі відомих українских митців Антіна Мухарського та Артема Полежаки

В програмі - читання лютої прози та віршів, радикальні пісноспіви, карколомні витівки та інша мистецька маячня. Обмеження за віком 18+. 

Пропустити таке неможливо, бо що тоді розповідати онукам? 
Зустрічаймося на Майдані, біля Лядських воріт. Вхід вільний. Тел: 068 907 1991 



«Сказкі руssкаго міра» (Люта справа, 2016) – досить незвичайна збірка оповідань з усіма атрибутами, характерними «радикальному» жанру, – попередженням про наявність у текстах ненормативної лексики та віковими обмеженнями. По суті ж це билинний епос сучасності, фольклорне зведення політичних анекдотів, оповідний стиль якого передбачає популярність у політизованих колах. 

Антін Мухарський розвінчує у збірці імперські міфи і культурологічні кліше «русского мира», глузує над штампами путінської імперії й іронізує щодо її побутової демонології. Зізнаючись при цьому, що за час життя в совку і сам став носієм вірусу «хомо совєтікус», тому весь його проект – це історія хвороби і пошуків зцілення від тотальної русифікації. Гумор і сатиру автора доповнюють жорсткі за своєю образністю ілюстрації Івана Семесюка, виконані в стилі народного лубка й одночасно революційної агітки.

Подія на Фейсбук: http://facebook.com/events/495350477331203/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar