19 Квітня 2024, 20:59 | Реєстрація | Вхід
/ Прийом заявок на Urban Exploration Lviv Fest - 26 Червня 2016

Прийом заявок на Urban Exploration Lviv Fest

Категорія: «Конкурси»
Дата: 26 Червня 2016 (Неділя)
Час: 23:59
Місто: Львів
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1444


Оголошено прийом заявок на участь у Urban Exploration Lviv Fest, що відбудеться 22-24 липня на території парку Горіховий гай. Гасло цьогорічного фестивалю - «Фестиваль про любов і місто». 

Urban Exploration Lviv Fest матиме три тематичні блоки:

  1. Наші стосунки це архітектура - блок присвячений правам людини, зокрема проблеми адаптації вимушених переселенців; люди з обмеженими можливостями (передбачена лекторно-дискусійна платформа та серія адаптованих показів для людей з вадами слуху/зору і ми будемо надавати перевагу проектам, саме такого спрямування); лгбт; арт-терапія.
  2. Просто є різні форми любові - архітектура, урбаністика, лендарт, презентації проектів вдосконалення міського простору, оригінальні культурно-мистецькі ініціативи. 
  3. Мертвою зоною блукає хижий звір - література, музика, візуальна експозиція, театр.
Територія фестивалю включатиме 6 різних локацій зокрема - основна зала, холл, дах, експозиційна веранда, сцена біля озера, арт-подвір'я.


До участі у фестивалі приймаються проекти будь-якої дотичної до заявлених блоків тематики: лекції, воркшопи, презентації, театральні постановки, кінопрограми, виставки, інсталяції, перфоманси, тематичні театральні/літературні/музичні атракції. 

Заявки на участь у фестивалі приймаються на скриньку anaid.agadjanova@gmail.com до 26 червня включно! У заявці обов'язково зазначте такі дані:
  1. ініціатор проекту (піп/псевдонім+ лінк на фб, телефон)
  2. історія та мета (бажано у вигляді портфоліо+презентація)
  3. тематичний блок з вище перерахованих
  4. технічний райдер або перелік потреб (матеріали для створення/оформлення/розміщення стосується учасників візуальної експозиції та воркшопів), побажання по локації - відкритий/закритий простір, час доби, акустика/шумоізоляція, підсвідка, тощо. 
Важливо: Заявки без прописаних учіх чотирьох пунктів - не розглядаються. 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar