29 Березня 2024, 08:11 | Реєстрація | Вхід
/ 10 червня: Літературні читання у Слов’янську - 10 Червня 2016

10 червня: Літературні читання у Слов’янську

Категорія: «Події»
Дата: 10 Червня 2016 (П'ятниця)
Час: 15:00
Місто: Слов'янськ
Місце: Платформа ініціатив «Теплиця»
Адреса: вул. Василівська 49
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 987


10 червня о 16:00 у Слов'янську (Платформа ініціатив «Теплиця») відбудуться літературні читання з Олексієм Чупою, Михайлом Цибою, Дмитром Лазуткіним.
  • Дмитро Лазуткін (Київ) — український поет, журналіст. Автор слів пісні «Твоя порядність така спокуслива» гурту Kozak System
  • Олексій Чупа (Макіївка) — український поет та письменник. Засновник Донецького слему. Книги Олексія «Бомжі Донбасу» та «10 слів про Вітчизну» ввійшли до довгого списку премії Книга року BBC 2014 року.
  • Михайло Циба - актор київського театру маріонеток, молодий поет, є трикратним переможцем літературного слему. Виступатиме з моноспектаклем «Ти живеш. І що?». 
На подію також завітають Севастьянов Борис (Харків) - український композитор і аранжувальник, автор академічних творів, музики до фільмів, серіалів, комп'ютерних ігор, а також харківський гурт «Урбаністан»

Щоб там не казали, а Слов`янську відбуваються культурні події, головне щоб було бажання відвідувати їх. Приходьте буде цікаво!


Платформа ініціатив «Теплиця» у Слов`янську - це відкритий простір для громадських ініціатив, кожен охоче може долучитися до його творення, запропонувати ідею заходу або безпосередньо його організувати. Також це простір для неформальної освіти, саморозвитку та творчості вільних людей, де кожен може себе реалізувати, поділитись досвідом, розповісти про свою ідею і знайти однодумців.

Платформа ініціатив «Теплиця» знаходиться за адресою вул. Василівська 49 (колишня вул. Жовтневої Революції). За додатковою інформацією звертайтеся за тел.066 500 50 20


0 коментарів

Залишити коментар

avatar