20 Квітня 2024, 08:19 | Реєстрація | Вхід
/ Поетична збірка Оксани Куценко «Лялечки» - 2 Червня 2016

Поетична збірка Оксани Куценко «Лялечки»

Категорія: «Події»
Дата: 02 Червня 2016 (Четвер)
Час: 18:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: YeBookstore
Кількість переглядів: 1878


Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» запрошують на презентацію поетичної збірки Оксани Куценко «Лялечки». Модераторка – Олена Гусейнова. Захід відбудеться 2 червня. Початок – о 18.30.

Про спогади, архетипи та невигадані історії, про можливість побачити невидиму суть речей, яка відкривається саме тоді, коли ми перебуваємо всередині затишного і теплого кокону, розповість Оксана Куценко. Поезія, що увійшла до збірки «Лялечки», – здебільшого про те, що всі ми трохи заховані, трохи занурені у свої власні схованки-лялечки. Але так не триватиме вічно, адже лялечка – це стан перед великою зміною, перед трансформацією, перед появою крил.

Чудові тексти збірки в супроводі дивовижних ілюстрацій Анастасії Стефурак – гарний привід для розмови про зміни, великі й дрібніші, про ідентичність та вміння її зберегти в безконечному плині всього, що довкола.



Оксана Куценко (Розумна) – поетка, перекладачка, кураторка мистецьких проектів, дослідниця культури. Авторка книг поезій «У зимах бажань» (1996), «Балетна школа» (2007), книги-оповідання для дітей «Печені яблука» (2015). Переклала книгу поезій сенегальського поета Леопольда Седара Сенгора «Співи з нетрів» (з французької). Авторка проекту «Я на тебе чекатиму під каїсе-дра», у рамках якого твори поетів з різних країн Африки перекладено українською.


Київ, Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота». Тел. (044) 235 88 54. Вхід вільний

0 коментарів

Залишити коментар

avatar