28 Березня 2024, 11:00 | Реєстрація | Вхід
/ Дискусія «Права жінок: незавершена справа» у Києві - 25 Травня 2016

Дискусія «Права жінок: незавершена справа» у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 25 Травня 2016 (Середа)
Час: 17:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: YeBookstore
Кількість переглядів: 910


Книгарня «Є» та видавництво «Наш формат» запрошують на презентацію книжки Гілларі Клінтон «Важкі рішення» та дискусію на тему «Права жінок: незавершена справа. Хто і як сьогодні говорить про фемінізм в Україні?» за участю Ірини Славінської та Віри Балдинюк. Модераторка – Катерина Аврамчук. Захід відбудеться 25 травня. Початок – о 18.30.

Книга «Важкі рішення» – відверті спогади Клінтон про свою роботу на посаді керівника Держдепартаменту, який відповідає за один з основних напрямків діяльності Адміністрації президента – зовнішню політику. У своїй книзі Держсекретар постає перед нами і як сильна жінка-політик, і як любляча донька, дружина та матір. Клінтон довелося працювати в непрості часи, які вимагали важких рішень. Саме про ці рішення вона відверто розповідає у своїх мемуарах.

Ця книжка – для якнайширшого кола читачів, яким цікава історія, політика та життя видатних людей. Вона розповідає нам про те, що відбувалося за «зачиненими дверима»: проливає світло на війну в Афганістані та злісну проблему США – Сирію; показує, як Америка змогла вийти зі скандалу з WikiLeaks, не втративши обличчя; укотре порушує такі важливі питання, як проблема зміни клімату та порушення прав людини.

Гілларі Родем Клінтон – юристка, колишня Перша леді, сенаторка від штату Нью-Йорк, кандидатка у президенти США на виборах 2008 та 2016 років, 67 Держсекретар США.


Вихід українською та презентація книги є черговим добрим приводом поговорити про права жінок в Україні, про проблеми, які ми маємо на шляху розбудови громадянського суспільства; про те, які виклики стоять перед сучасними жінками в Україні; чому права жінок – досі незавершена справа; зрештою, про те, як правильно приймати важкі рішення.

Учасниці: 

  • журналістка, літературний критик Ірина Славінська
  • редакторка онлайн-журналу «Коридор» Віра Балдинюк
  • Модераторка — Катерина Аврамчук

Київ, Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота». Тел. (044) 235 88 54. Вхід вільний


0 коментарів

Залишити коментар

avatar