16 Квітня 2024, 11:27 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки «Диво в Берліні» у Книгарні «Є» - 18 Травня 2016

Презентація книжки «Диво в Берліні» у Книгарні «Є»

Категорія: «Події»
Дата: 18 Травня 2016 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: YeBookstore
Кількість переглядів: 882


Книгарня «Є» та видавництво «Наш формат» запрошують на презентацію книжки «Диво в Берліні: як дев’ять веслярів поставили нацистів на коліна», яка відбудеться 18 травня за участю Володимира В'ятровича та Дмитра Лазуткіна. Модератор – Анна Богородіченко. Початок презентації – о 18.30.

Книга «Диво в Берліні» вийшла з-під пера визнаного у світі письменника Деніела Брауна. Права на її видання придбали уже 18 країн, у світі продано понад мільйон примірників. Книга входить у список бестселерів за версією New York Times, Американська Асоціація Книговидавців визнала її кращою нон-фікшн книгою року (2014). 



«Диво в Берліні» – дві майстерно зшиті сюжетні лінії, написані талановитим оповідачем. Перша розповідає нам історію простих американських хлопців, які в один з найстрашніших періодів історії США – Велику депресію – відвойовують своє право на гідне майбутнє. 

Друга переносить нас до Німеччини, де Гітлер уже задумав свій найстрашніший план – Другу світову. Перш ніж розв'язати війну, він хоче приспати ворога: показати, що Німеччина гостинна, вільна і мирна держава. Задля цього керівництво країни вирішує провести Олімпійські ігри 1936-го року, куди, у складі збірної США з веслування, потрапляють наші герої та здобувають перемогу.

Про незламність і силу духу в спорті та на війні, про паралелі олімпіад 1936 року у гітлерівській Німеччині та 2012 року в путінській Росії говоритимуть Володимир В’ятрович, історик, Голова Українського інституту національної пам’яті, та Дмитро Лазуткін, поет, телеведучий, спортивний коментатор, бронзовий призер Кубка світу з кікбоксінгу і кік-джитсу. 


Київ, Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота». Тел. (044) 235 88 54. Вхід вільний. 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar