19 Квітня 2024, 08:42 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація ІІ Фестивалю Intermezzo - 13 Травня 2016

Презентація ІІ Фестивалю Intermezzo

Категорія: «Події»
Дата: 13 Травня 2016 (П'ятниця)
Час: 18:00
Місто: Хмельницький
Місце: мовна школа OLA
Адреса: пров. Пекарський 6
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1108


13 травня у Хмельницькому пройде презентація ІІ Міжнародного фестивалю оповідання «Intermezzo»Що таке «Intermezzo»? Що надихає організаторів на створення літературних фестивалів у сусідніх містах? Чим цікава буде подія цього року?

Усе це (і навіть трохи більше) ви дізнаєтеся під час заходу та матимете змогу поспілкуватися із прес-секретаркою фестивалю Тетяною Родіоновою.



Міжнародний фестиваль оповідання «Intermezzo» — щорічний фестиваль короткої прози, що проходить у місті Вінниця протягом чотирьох днів наприкінці травня. 

Фестиваль присвячений постаті видатного українського письменника та громадського діяча Михайла Коцюбинського (1864, Вінниця — 1913, Чернігів). Оповідання письменника становлять справжню скарбницю світової літератури, інтегруючи українську культуру в контекст європейського модернізму. 

«Intermezzo» — один із найвідоміших творів автора, що втілює найкращі риси активного митця, котрий прагне змінювати світ і себе у ньому.

Ідея фестивалю випливає саме з цього оповідання: у важкі часи людина втомлюється від власних і чужих проблем, потребує зміни середовища, щоб загострити внутрішній зір та відчути власну сутність. Водночас вона стикається з реаліями життя, бачить суспільство збоку і зсередини, і після короткого інтермецо ще більше звернена до вирішення нагальних завдань. Фестиваль «Intermezzo» покликаний прислухатися і говорити, артикулювати соціальні проблеми засобами мистецтва, залучати широкі кола фахівців та зацікавлену аудиторію до активної трансформації українського суспільства.

Докладніше читайте на сайті: http://intermezzofest.com
Фестиваль «Intermezzo» на Літературній мапі: http://litcentr.in.ua/board/23-1-0-196

13 травня. Початок о 18:00. Вхід: вільний
Хмельницький, пров. Пекарський 6, мовна школа OLA


0 коментарів

Залишити коментар

avatar