16 Квітня 2024, 20:27 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Марка Лівіна «Бабине літо» - 4 Травня 2016

Презентація книжки Марка Лівіна «Бабине літо»

Категорія: «Події»
Дата: 04 Травня 2016 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: YeBookstore
Кількість переглядів: 999


Книгарня «Є» та видавництво «Vivat» запрошують на презентацію книжки Марка Лівіна «Бабине літо», яка відбудеться 4 квітня за участю автора. Модератор – Катерина Бабкіна

Ця добра і сумна книжка розповідає про 10-літнього хлопчика Ждана, який приїхав на літо до бабусі й дідуся, бо мама з татом вирішили розлучитися. Він дивиться на світ, ніби такий звичний, і розуміє — світ змінюється, його «чому?» і «як?» уже значно складніші. Так настає дорослішання. Але є тут і машинки-паровози-футбол-збиті коліна та найкращий друг на літо – усе, що робить наші спогади про дитинство такими добрими і сумними. 

Марк Лівін – сучасний український письменник, блоґер та музикант. Лауреат літературної премії «Смолоскип». Широку популярність письменник здобув завдяки Інтернету як автор верлібрів і коротких есе. У соціальних мережах тексти Лівіна часто стають вірусними й набувають великого поширення серед молоді. Із січня 2016-го року – маркетинг-директор Громадського телебачення. Серед його літературних здобутків – повість «Життя та інша хімія», яка трималась на перших місцях ТОПів продажу всієї країни протягом кількох місяців. 

Учасник та спікер багатьох міжнародних літературних фестивалів і мистецьких подій в Україні та за її межами: Київські Лаври та Гогольфест, Форум Видавців у Львові, Meridian Chernowitz, перший український літературний фестиваль «Ізоляція». Співзасновник (разом із Катериною Бабкіною) руху, що сприяє популяризації читання bookchallenge_ua. 


4 травня. Початок о 18:30. Вхід вільний. Тел. (044) 235 88 54 
Київ, Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»


0 коментарів

Залишити коментар

avatar