29 Березня 2024, 18:02 | Реєстрація | Вхід
/ «Львівські прозові читання» в арт-кафе «Квартира 35» - 13 Квітня 2016

«Львівські прозові читання» в арт-кафе «Квартира 35»

Категорія: «Події»
Дата: 13 Квітня 2016 (Середа)
Час: 17:00
Вартість: Вхід - вільний та бажаний!
Місто: Львів
Місце: Дзиґа
Адреса: вул. Вірменська, 35
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: urda
Кількість переглядів: 913



«Львівські прозові читання» запрошують на черговий літературник, який відбудеться 13 квітня о 18:00 в арт-кафе «Квартира 35» (2 пов. Дзиґа, вул. Вірменська, 35). 

«#ЛПЧ!» - це атмосфера затишку і тепла в компанії старих друзів. Ви зможете почути прозу молодих письменників Львова, а також висловити свою думку щодо почутого. 

«Будьте обережні! Ми не обмежуємо своїх письменників в темі чи мові, тому якщо ви звикли до мімімішних текстів про неї, яка сидить на підвіконні, п'є каву і думає про нього, то ви помилились адресою. Наші автори схильні вбивати своїх героїв різними способами і розбивати людські долі в короткій прозі, описувати еротичні сцени, нерідко вживають обсценну лексику. 
Так чи інакше вони наші пухнасті кошенята і ми їх любимо», - попереджають організатори гостей заходу. 

Модератор - Іванка Урда, а доповнить літературний вечір музика «Ristretto project». Визначити стиль їхньої музики дуже непросто, адже їм вдалось створити оргигінальний рецепт, в якому можна почути рок-н-рол, грандж, блюз, румбу, сальсу, бріт-поп, диско і навіть драм-н-бас! Тому в музиці «Ristretto project» кожен меломан знайде собі щось до смаку.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar