19 Квітня 2024, 07:16 | Реєстрація | Вхід
/ Три письменниці презентують в Борисполі книги - 31 Березня 2016

Три письменниці презентують в Борисполі книги

Категорія: «Події»
Дата: 31 Березня 2016 (Четвер)
Час: 20:00
Вартість: Вхід - вільний та бажаний!
Місто: Бориспіль
Місце: Dr.Pub
Адреса: вул. Київський Шлях, 69а
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: urda
Кількість переглядів: 721


31 березня, в четвер, о 19.00 в Dr.Pub відбудеться презентація книжок трьох молодих письменниць: Марини Єщенко, Іолани Тимочко та Марії Косян. Модераторка зустрічі - Іванка Урда.

Три книги демонструють різний світогляд: абсурдистський, містичний та антиутопічний. Непередбачувані сюжети заводять у хащі людської сутності та малюють життя в усіх його барвах.

Роман Іолани Тимочко «Перший спалах» - поєднання психологічного та містичного роману з елементами фантастики. Це експериментальний твір із кількома сюжетними лініями, вставними історіями, нелінійною розповіддю та різноманітними розповідними техніками, що дозволяють заглибитися у внутрішній світ героїв.

У книжці Марини Єщенко «Поговори зі мною» зібрано сорок новел. Герої творів – школярі, пенсіонери, безробітні, чиновники. І кожен із них стикається із власними страхами, стереотипами та шаблонами. Часто письменниця вдається до поетики абсурду й гротеску, щоб підкреслити нікчемність нашого життя, показати речі, до яких ми звикли, як безглузді та неприпустимі.

До вподоби «Голодні ігри» чи «Дивергент»? Тоді роман Марії Косян «Коли в місті N. дощить» – саме для Вас. Це текст про життя і смерть, кохання і ненависть, дружбу і зраду, повстання і війну, про ув’язнення і свободу, про Апокаліпсис та створення світу. Роман складається з трьох частин, кожна з яких оповідає про новий антиутопічний устрій, у якому живуть ті самі герої. Кастова система, влада Вождя та універсалім, правління Великого Інквізитора та Великої Матері… Із чим іще доведеться стикнутись людині майбутнього?

Хочете дізнатися більше? Приходьте на презентацію!

Подія у Facebook: http://facebook.com/events/979188798829321
Подія Вконтакті: https://vk.com/event117406536


0 коментарів

Залишити коментар

avatar