29 Березня 2024, 03:40 | Реєстрація | Вхід
/ Шекспір відпочиває | Особистий канон Оксани Забужко - 30 Березня 2016

Шекспір відпочиває | Особистий канон Оксани Забужко

Категорія: «Події»
Дата: 30 Березня 2016 (Середа)
Час: 19:00
Вартість: 300 грн.
Місто: Київ
Місце: ONE LOVE coffee (PinchukArtCentre)
Адреса: вул. Велика Васильківська, 1-3/2А
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 984


В середу ввечері можна зустрітись на каву з друзями або засісти вдома з книгою. А можна поєднати ці приємні заняття і долучится до слухачів курсу з сучасної літератури «Шекспір відпочиває». Цієї середи ми зустрінемося з видатною письменницею Оксаною Забужко, щоб дізнатися про авторів, що вплинули на її авторський стиль і філософію та поговорити про книги.

«Шекспір відпочиває» - курс лекцій та практичних занять, присвячених сучасній світовій літературі, що покликаний зафіксувати, як найбільш важливі й гострі проблеми нашого часу знаходять своє відображення в художній літературі. Подробиці курсу та його програму шукайте на сайті Культурного проекту.
 
Співрозмовник пані Оксани, лектор курсу Культурного проекту «Сучасна література» - Ростислав Семків. Кандидат філологічних наук, викладач кафедри літературознавства «Києво-Могилянської Академії». Стажувався в Гарвардському університеті, у Верховній Раді України, у Комітеті з питань свободи слова та інформації. Лауреат видавництва «Смолоскип» 1998 і 1999 років, автор книжки есеїв «Фраґменти» (2000). З 2004 року – директор видавництва «Смолоскип». Основний напрямок діяльності – менеджмент програм та ініціатив.


Для слухачів курсу зустріч входить у вартість абонементу (рахується, як одне заняття), а для тих, хто тільки збирається долучитись, вартість складає 300 грн. Комфортна кількість місць - 40, отже не зволікайте. Реєстрація обов'язкова - за посиланням: http://goo.gl/forms/mwvZPHFRI0. Або за номером (044) 200 85 85

30 березня. Початок о 19:00.
м. Київ, ONE LOVE coffee, PinchukArtCentre, вул. Велика Васильківська, 1-3/2А


0 коментарів

Залишити коментар

avatar