18 Квітня 2024, 18:09 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книг Івана Корсака у Львові - 25 Березня 2016

Презентація книг Івана Корсака у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 25 Березня 2016 (П'ятниця)
Час: 19:00
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: пр-т Свободи, 7
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1277


25 березня у львівській Книгарні «Є» відбудеться презентація книг Івана Корсака «Запізніле кохання Миклухо-Маклая» та «Вибух у пустелі».

«Запізніле кохання Миклухо-Маклая» – така звивиста й неймовірно важка дорога. На ній всесвітньо відомий вчений і мандрівник Миклухо-Маклай має зустрітися з кремінними кігтями тигра і пащами роздражнених крокодилів, верхи на слонах здолати півконтинента і ночувати серед канібалів, дослідити племена, досі незнані, і закласти основи низки нових наук. Про все це в романі Івана Корсака «Запізніле кохання Миклухо-Маклая».

Герой книги «Вибух у пустелі» Георгій Кістяківський бере участь у розробленні атомної бомби. Як науковий радник Президента США він долучається до підготовки перших астронавтів для польотів на Місяць, розвитку балістики й так само має мужність сказати «ні» тому, що противиться його совісті чи цивілізаційному поступу людства.


Учасники:

  • Іван Корсак — письменник, журналіст.
  • Олег Романчук — шеф-редактор журналу «Універсум», кандидат філологічних наук, викладач Львівського національного університету імені Івана Франка.

25 березня. Початок о 18:00. Вхід вільний. Тел.: (032) 235 73 68
м. Львів, книгарня «Є», пр-т Свободи, 7


0 коментарів

Залишити коментар

avatar