23 Квітня 2024, 12:16 | Реєстрація | Вхід
/ Проект «Нове». Віртуальні «роздІловІ» - 4 Березня 2016

Проект «Нове». Віртуальні «роздІловІ»

Категорія: «Події»
Дата: 04 Березня 2016 (П'ятниця)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: YeBookstore
Кількість переглядів: 993


Книгарня «Є», Лабораторія примх і творча агенція «АртПоле» в рамках проекту «Нове» запрошують на презентацію віртуального проекту «роздІловІ», яка відбудеться 4 березня. 

Інтердисциплінарний проект «роздІловІ» від творчої агенції «Артполе» об’єднує поезію Сергія Жадана, музику Олексія Ворсоби та Влада Креймера і графіку Олі Михайлюк. Віртуальна версія проекту (rozdilovi.org) — зовсім новий для України формат. Її розробники — Лабораторія примх — не мали безпосередніх орієнтирів і, щоб реалізувати цю нестандартну ідею, їм довелося чимало експериментувати й бути вигадливими. 

Про співпрацю на межі мистецтва і технологій, про виклики й відкриття, на які натрапили під час дослідження незнайомих територій, розповідатимуть автор сайту Дмитро Лідер і директор агенції АртПоле Мирослава Ганюшкіна

Print-screen з сайту проекту - www.rozdilovi.org

Віртуальні «роздІловІ» включають 21 поетично-музичну композицію, до кожної з них створене асоціативне відео. Запуск композицій залежить від вибору ключових слів, якими прошитий проект: ніч, нічого, ніжність, любов і війна — вони присутні в кожному з текстів. Кнопка «play» запускає певну композицію залежно від того, які слова ви затягнете в її зону тяжіння. Родзинкою інтернет-версії «роздІлових» є можливість створення електронних листівок з оригінальними текстом та графікою, які можна обрати з великої палітри образів — і стати не лише споглядачем, а й співтворцем. 

Звертаємо вашу увагу: окрім розповіді про проект і сайт, під час зустрічі будуть презентовані нові треки, а також подарункові листівки — цілком матеріальні :)

4 березня. Початок о 18:30. Вхід вільний. Тел. (044) 235 88 54 
Київ, Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота»

Стаття на тему | Новий вимір проекту «роздІловІ»: http://litcentr.in.ua/blog/2015-10-25-69


0 коментарів

Залишити коментар

avatar