29 Березня 2024, 01:50 | Реєстрація | Вхід
/ «Листи на Пiвнiч» Арсенія Тарасова | Презентація - 18 Лютого 2016

«Листи на Пiвнiч» Арсенія Тарасова | Презентація

Категорія: «Події»
Дата: 18 Лютого 2016 (Четвер)
Час: 19:00
Місто: Київ
Місце: Клуб «Укриття»
Адреса: вул. Костянтинівська, 21
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1072


18 лютого у Клубі «Укриття» народу явиться перша збірка віршів Арсенія Тарасова «Листи на Пiвнiч»Приходьте. Сама книжка, автор і супутні матеріали будуть в (майже) вільному доступі. Кожному, хто купив книжку - знижка на барі.



Північними стежками йде самотній мандрівник — читач, що його веде Слово. Ці стежки, порослі мохом, дихають і говорять, показують і мовчать. Ці стежки — спосіб зібрати себе, розкиданого частинками мозаїки, які блищать на поверхні білосніжного покриву. Ступати ними — пригадувати і віднаходити. І хоч ми ніби йдемо вперед стежками півночі, насправді ми повертаємося все глибше до самих себе.

Читання листів нині стало чимось незвичним і давньозабутим. Арсеній Тарасов повертає нас до цього втраченого досвіду, важливого і цінного, як розповідь. Листи — це завжди діалог з вічністю, це форма, в якій відбувається народження Істини.


Поезія Арсенія — це бажання зазирнути за горизонт, побачити і почути невловимі нотки, загублені у тиші. Таке можливо лише у місці зосередженості, спокою і самозанурення, місці, де повітря щемке і холодне. Врешті-решт, якщо не зможете знайти таке місце — пишіть листи.


18 лютого (четвер). Початок о 19:00. Вхід: вільний
Київ, Клуб «Укриття», вул. Костянтинівська, 21 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar