28 Березня 2024, 17:00 | Реєстрація | Вхід
/ Творчий вечір Миколи Слюсаревського - 17 Лютого 2016

Творчий вечір Миколи Слюсаревського

Категорія: «Події»
Дата: 17 Лютого 2016 (Середа)
Час: 18:30
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Спаська, 5
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1364


17 лютого у «Книгарні «Є» на Спаській відбудеться творчий вечір поета Миколи Слюсаревського. Модератор - літературознавець, ведуча українського радіо «Культура» Наталія Лисенко-Єржиківська.

Микола Слюсаревський – кандидат психологічних наук, член-кореспондент НАПН України, директор Інституту соціальної та політичної психології НАПН України. У ролі письменника Микола Миколайович дебютував з поетичною збіркою «Не втративши лиця», що побачила світ у видавництві «Самміт-книга». Утім, її не можна назвати першою. Перша збірка віршів пана Миколи, що колись мала вийти друком у видавництві «Молодь», так і не була опублікована, адже не відповідала «ні ідеологічним, ні естетичним критеріям радянської літератури».

Отож, понад сорок літ потому, Микола Слюсаревський все ж заявляє про себе як поет. До його збірки «Не втративши лиця» увійшли вірші, написані протягом останніх десяти років.


У творчому вечері Миколи Слюсаревського візьмуть участь відомі українські поети, серед яких: Тамара Коломієць, Станіслав Бондаренко, Станіслав Шевченко, лавреат Шевченківської премії Василь Герасим’юк, а також президент Всеукраїнського рейтингу «Книжка року», літературний критик Костянтин Родик.


17 лютого. Початок о 18:30. Вхід вільний | Київ, Книгарня «Є», вул. Спаська, 5


0 коментарів

Залишити коментар

avatar