19 Квітня 2024, 15:09 | Реєстрація | Вхід
/ Родина Мумі-тролів у Бучачі: презентація коміксу - 6 Лютого 2016

Родина Мумі-тролів у Бучачі: презентація коміксу

Категорія: «Події»
Дата: 06 Лютого 2016 (Субота)
Час: 17:00
Місто: Бучач
Місце: Фабрика Св.Миколая
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1336


6 лютого о 16:00 Літературний центр імені Агнона та видавництво «Основи» запрошують у Бучачі на презентацію та читання для дітей коміксів Туве Янсон «Джунглі в Долині Мумі-Тролів». Вестиме зустріч музикант та письменник Микола Шпаковський.

Комікс «Джунглі в Долині Мумі-Тролів» - історія про те, як до берега прибило скриню з тропічним насінням. Мумі-мама його висіяла, й долину Мумі-тролів заполонили густі тропічні хащі. На додачу Мара звільнила із зоопарку екзотичних звірів - тож перед Мумі-тролями постали одразу два нагальні питання: по-перше, що робити з цим цирком? по-друге, чи родичі їм бегемоти? «Джунглі в Долині Мумі-Тролів» - пригодницька казкова історія, що буде цікавою для усієї родини.


Дивовижний світ, у якому живуть казкові герої, культова фінська авторка Туве Янсон вигадала під час Другої світової війни. Її спроектована реальність виявилася рятівною. Із 1954 року, коли лондонська газета Evening News вперше опублікувала авторські комікси Туве Янссон, їх прочитало понад 20 мільйонів людей. У видавництві «Основи» комікси вперше вийдуть українською. 


6 лютого. Початок о 16:00 | м. Бучач, Фабрика Св.Миколая


0 коментарів

Залишити коментар

avatar