29 Березня 2024, 14:07 | Реєстрація | Вхід
/ Фестиваль жахів «Некрономікон» в Києві! - 28 Листопада 2015

Фестиваль жахів «Некрономікон» в Києві!

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 28 Листопада 2015 (Субота)
Час: 11:00
Вартість: 150/200 грн.
Місто: Київ
Місце: Український дім
Адреса: вул. Хрещатик, 2
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1426


Раз на рік фантастичне місто Імліц відкриває свої двері для гостей з усіх можливих всесвітів! Неймовірна атмосфера похмурого міста, безліч загадок та квестів, найрізноманітніші ігри all day long, жива музика, а також тематичний маркет і фуд-корт чекають на вас в Києві 28-29 листопада!

Фестиваль жахів «Некрономікон» буде не зовсім звичною подією, адже ми хочемо поексперементувати із зануренням у абсолютно іншу реальність. Все навколо певною мірою нагадуватиме рольову гру: ми спробуємо створити фантастичне місто Імліц на фестивалі.


Що варто знати, якщо ви вперше відвідуєте Імліц?

Місто Імліц стоїть на перетині усіх можливих і неможливих світів. Щороку воно відкриває свої ворота для усіх відвідувачів фестивалю-ярмарки «Некрономікон». Некрономікон – це два дні, коли згадують історію міста та його мешканців. Некрономікон – це два дні, коли музиканти, торговці, циркачі, казкарі і всі можливі диваки заповнюють площі Імліца, щоб розважати його гостей. А гості, вбрані у найкращий одяг, демонструють культура та багатство своїх світів. За ці два дні в місті Імліц трапляється більше подій, аніж в інших містах протягом всієї їхньої історії.

Жоден із мешканців Імліца не може точно відповісти, коли і ким було засноване це місто. «Імліц був завжди», – посміхнувшись, відповість вам будь-який перехожий. Так це чи ні. Але місто справді стародавнє і переконатися в цьому можна, відвідавши його музеї та архіви. Що стосується іншого, то це місто не так вже й відрізняється від інших: мер незмінно керує, детектив ловить злодіїв, злодії крадуть і вбивають, в лазаретах лікують їхніх жертв, у храмах відспівують їхні душі і моляться про захист і від мера, і від детектива, і від злодіїв.

Некрономікон – така ж давня традиція. Одні люди кажуть, що він виник як особливі ярмаркові дні, коли без податків пропускали гостей з усіх світів. Інші стверджують, що підтекст фестивалю був релігійний, але вже ніхто не пам’ятає культів, що були в його основі.


Окрім насиченої програми, на Некрономіконі відвідувачі матимуть нагоду зайти в тераріум Саданії – світу, який поступово творить Садан, український скульптор, творчість якого поважають і коментують колеги Гiгера. Садан живе та працює у Львові. Ті теми, сюжети, форми та образи, які прослідковуються в його творчості, ближчі до того, що в світі прийнято називати dark art. Цього напряму на мистецькому просторі України наразі майже немає. Через своє захоплення кінематографом Садан постійно співпрацює із людьми зі сфери кіно. Цього року його запросили до проекту сценаристи американських фільмів Zombieland та Deadpool, студією візуальних ефектів Amalgamated Dynamics, яка творила ефекти для кількох частин серії Alien, Spiderman, Tremors та інших. Окрім занять скульптурою і графікою працює в якості концепт-художника в ігровій сфері.

На Некрономіконі будуть представлені більшість скульптур Садана, а також його графіка. Це найбільша для Києва виставка його робіт.


Електронні квитки можна придбати завчасно на сайті Фестивалю та через соціальні мережі. Також квитки будуть доступні у дні проведення заходу на місці.

Вартість квитків на фестиваль становить 150 гривень за квиток на один день і 200 гривень на всі дні фестивалю. Квиток дозволяє вільно відвідувати всі заходи фестивалю, а також надає вільний доступ до всіх ігротек, ігрових стендів, локацій та квестів.


28-29 листопада. Київ, Український дім, вул. Хрещатик, 2 
Сайт Фестивалю жахів «NECRONOMICON»: http://horror.kiev.ua/
Подія Вконтакті: http://vk.com/horror.kiev


0 коментарів

Залишити коментар

avatar