24 Квітня 2024, 23:46 | Реєстрація | Вхід
/ Благодійний вечір на підтримку Олександра Бойченка - 28 Листопада 2015

Благодійний вечір на підтримку Олександра Бойченка

Категорія: «Події»
Дата: 28 Листопада 2015 (Субота)
Час: 17:00
Вартість: 100 грн.
Місто: Київ
Місце: Дім Освіти та Культури «Майстер клас»
Адреса: вул. Лаврська, 16 А, 3 поверх
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1401


У суботу, 28 листопада о 17:00 у Домі Освіти та Культури «Майстер клас» (м. Київ, вул. Лаврська, 16 А, 3 поверх) відбудеться благодійний літературний вечір авторів Міжнародної літературної корпорації Meridian Czernowitz на підтримку публіциста, літературознавця і перекладача Олександра Бойченка.

Участь у ньому візьмуть: Юрій Андрухович, Сергій Жадан, Тарас Прохасько, Андрій Бондар, Олександр Ірванець, Ірена Карпа, Христя Венгринюк, Дмитро Лазуткін, Гриць Семенчук, Борис і Людмила Херсонські, Ірина Цілик. 

За словами одного з ініціаторів благодійного літературного вечора письменника Сергія Жадана, сьогодні багато хто говорить про взаємопідтримку та самоорганізованість українців. «Вечір на підтримку Сашка – чудова нагода подібні розмови підтвердити, – вважає автор. – Ми маємо можливість допомогти чудовій людині й доброму письменнику. Гріх цією можливістю не скористатись».


Також під час заходу відбудеться перегляд короткометражного фільму «Хармс і Холмс», створеного Media Topos Films i Nika Video у жанрі експериментальної абсурдистської відеопоезії. Зйомки відбувалися у Чехії та в Україні. Автор ідеї та головний герой фільму Ігор Померанцев виступає у ролі детектива, який розслідує взаємозв’язок між детективом Холмсом і поетом Хармсом, відвідуючи різні місця – англійські міські ландшафти і сади, радянські тюрми і психлікарні – у пошуку відповіді на питання: «Що ж поєднувало Холмса і Хармса»? Режисерка фільму – Лідія Стародубцева.


28 листопада. Початок о 17:00. Вхід за благодійним внеском – від 100 грн.
Київ, Дім Освіти та Культури «Майстер клас», вул. Лаврська, 16 А, 3 поверх.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar