29 Березня 2024, 01:21 | Реєстрація | Вхід
/ Книга Олександра Столярова «Неправильна казка» - 26 Листопада 2015

Книга Олександра Столярова «Неправильна казка»

Категорія: «Події»
Дата: 26 Листопада 2015 (Четвер)
Час: 18:00
Місто: Київ
Місце: Київський Будинок Книги
Адреса: вул. Льва Толстого, 11/61
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: Serpent
Кількість переглядів: 1065


26 листопада у Київському Будинку Книги пройде презентація книги Олександра Столярова «Неправильна казка». Творча зустріч з автором пройде за інформаційної підтримки телеканалу «Інтер». 



Олександр Столяров - ім'я, яке неодмінно увійде в історію літератури. Якщо ви досі не відкрили для себе його творчість, зробіть це тепер і станьте тим, хто в майбутньому з гордістю скаже: «Я читав одну з перших книг цього знаменитого письменника». 

У книзі зібрані найкращі казки автора. Кожен рядок тут - одкровення, на яке з вдячністю відгукується душа. По суті - це філософські притчі. Зворушливі, сумні, іронічні, вони затягують і не відпускають. Стежачи за дивовижними сюжетами, ти встигаєш вибудувати безліч варіантів розв'язки і дивуєшся тому, наскільки тонкий і нетривіальний авторський фінал. Події та герої казок проникають глибоко в серце, і думки твої стають світлішими, чистішими, глибшими. 

Творіння Олександра Столярова - проза вищого порядку, гідна зайняти своє місце серед класичних творів. А збірник «Неправильна казка» - безумовне відкриття для поціновувачів справжньої літератури. 


У програмі вечора: Зустріч з автором, показ документального фільму про Олександра Столярова і дуже смачний літературний чай з бубликами.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar