19 Квітня 2024, 05:36 | Реєстрація | Вхід
/ «Історичний детектив» із Станіславом Цаликом - 16 Грудня 2015

«Історичний детектив» із Станіславом Цаликом

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 16 Грудня 2015 (Середа)
Час: 19:00
Вартість: 120 грн.
Місто: Київ
Місце: Креативний простір "Часопис"
Адреса: вул. Льва Толстого, 3
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 1356


16 грудня о 19:00 у креативному просторі "Часопис" разом із українським істориком Станіславом Цаликом ми повернемось з вами у Київ 60-х років минулого століття, щоб скласти паззл загадкової історії, пов’язаної з киянином, відомим письменником того часу, автором роману "Бабин Яр" Анатолієм Кузнєцовим

Цей документальний твір став "бомбою" - журнал з публікацією накладом 2 млн примірників прочитало понад 20 млн людей. Тому що там уперше йшлося про заборонені сторінки української історії ХХ століття. 

Але чому все-таки був виданий цей твір? Ще й перевиданий окремою книжкою? Чому сенсаційна публікація роману стала трагедією для письменника? Чому він готувався утекти з СРСР у гідрокостюмі по дну Чорного моря? І як, нарешті, все ж таки дістався до Лондона? 

Запрошуємо вас поринути разом у захоплюючу подорож в минуле, в якій історичні події набувають нових неочікуваних обрисів та смислів! 



Станіслав Цалик — український письменник, есеїст, краєзнавець, історик. Член Національної спілки кінематографістів України (сценарист) з 1997 р. Член Асоціації європейських журналістів з 2013 р. Автор книжок і понад 1000 статей, присвячених маловідомим сторінкам історії Києва та України, життю визначних постатей минулого. 

Подія розрахована на широку аудиторію, яка охоплює усіх, хто цікавиться історією та небайдужий до історичної спадщини Києва. 

Вартість участі у заході: 120 грн (умови Простору включені) 
Квиток для двох осіб - 200 грн. 
Попередня реєстрація обов’язкова: http://goo.gl/LXd1iN

0 коментарів

Залишити коментар

avatar