19 Квітня 2024, 15:43 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація збірки оповідань «Це ж елементарно, сер!» - 3 Листопада 2015

Презентація збірки оповідань «Це ж елементарно, сер!»

Категорія: «Події»
Дата: 03 Листопада 2015 (Вівторок)
Час: 18:30
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1723


«ЛітМайданчик» та видавництво «Електрокнига» запрошують на презентацію книги та проекту-конкурсу короткої детективної прози «Це ж елементарно, сер!». Збірка творів з одноіменною назвою стала логічним завершенням однойменного конкурсу, перше місце у якому посів Дмитро Безверхній (оповідання «Дружина молочника»). До друкованої книги увійшли твори майстра сучасного українського детективу – Андрія Кокотюхи, письменника Богдана Коломійчука та 16-ти фіналістів конкурсу.


Конкурс відбувся у декілька етапів: збір та аналіз робіт, формування long-list оргкомітетом «ЛітМайданчика» та остаточний відбір фіналістів членами журі – письменниками Андрієм Кокотюхою та Антоном Санченком. Згідно з правилами конкурсу, події в оповіданні обов’язково мали відбуватися на території України.

Ідея проекту з’явилася у оргкомітету через статичний стан української детективу. «Детективи на сьогодні є одними із найбільш запитуваних жанрів, адже динамічна проза спонукає людину думати і аналізувати. За кордоном, у будь-якому магазині, ви можете побачити цілі відділи, присвячені детективній прозі, як із перекладами відомих бестселерів, так і з книгами місцевих авторів. В Україні ж – це лише дві-три полиці…», – каже директор ГО «ЛітМайданчик» Вікторія Михайлова, яка наразі займається пошуком партнерів проекту у Німеччині.

Почесні гості презентації заходу: члени журі конкурсу Андрій Кокотюха та Антон Санченко.
Раді бачити: авторів, які працюють у детективному жанрі; письменників, чиї оповідання увійшли у книгу, а також всіх-всіх-всіх!!!


Коли: 3 листопада з 18:30 до 20:00. Де: Київ, Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar