24 Квітня 2024, 06:55 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація роману Андрія Любки «Карбід» у Києві - 3 Листопада 2015

Презентація роману Андрія Любки «Карбід» у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 03 Листопада 2015 (Вівторок)
Час: 19:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Дім Освіти та Культури «Майстер Клас»
Адреса: вул. Лаврська, 16-А, аудиторія 114
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 1401


3 листопада у Домі Освіти та Культури «Майстер Клас» відбудеться презентація нового роману Андрія Любки «Карбід». Модератором зустрічі виступить Любко Дереш



«Карбід» (2015, Видавництво «Книги-ХХІ») - нова книжка українського письменника, публіциста і перекладача Андрія Любки. За словами автора, ця книга особлива своєю несхожістю на все, що він писав раніше. «За жанром «Карбід» – пригодницький роман, дія якого відбувається у 2015 році, – говорить Андрій, – а мотор сюжету – розповідь про 100 способів контрабанди».



Київська презентація стане першим заходом туру на підтримку роману «Карбід». Всеукраїнський тур відбудеться у рамках проекту «Мережа», ініціатором якого є команда Міжнародної літературної корпорації Meridian Chernovitz.

Тур пройде у два етапи. Протягом листопада письменник відвідає північ, південь, центр та схід України (в тому числі побуває у 5 прифронтових містах). У грудні Андрій Любка завітає на захід України. Загалом тур охопить близько 30 міст, в кожному з яких відбудеться два заходи: прес-конференція та літературно-дискусійний вечір.


3 листопада. Початок о 19:00. Вхід: вільний. Інформація на сайті Meridian Chernovitz.
Київ, Дім Освіти та Культури «Майстер Клас», вул. Лаврська, 16-А (аудиторія 114) 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar