20 Квітня 2024, 13:56 | Реєстрація | Вхід
/ Public talk: Влад Кириченко & Катя Аврамчук - 28 Жовтня 2015

Public talk: Влад Кириченко & Катя Аврамчук

Категорія: «Події»
Дата: 28 Жовтня 2015 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: YeBookstore
Кількість переглядів: 1030


Книгарня «Є» та інтернет-видання «INSIDER» запрошують на унікальний захід - «Public talk: Влад Кириченко & Катя Аврамчук». Зустріч вібудеться 28 жовтня. Початок - о 18.30. 

Відкриту розмову з Владом Кириченком, українським бізнесменом, меценатом засновником мистецької агенції «Наш формат» проведе журналістка Катя Аврамчук, чиї статті та інтерв'ю уже давно стали зразком якості та прикладом журналістського смаку. 

Дискусія про бізнес у сфері культури, розмова про зміну цінностей і перипетії книжкового ринку, спілкування про наболіле, актуальне і способи "розрулювання" сучасних проблем українського суспільства - про це та багато іншого у інтерв'ю Катерини Аврамчук з Владиславом Кириченком. 

Форма реаліті-інтерв'ю стане справжньою провокацією для учасників зустрічі - публічність не дозволить схитрувати, зам'ятись чи зволікати з відповідями на незручні запитання. 

Про учасників: 

  • Владислав Кириченко - науковець-генетик, бізнесмен, меценат, видавець, фундатор успішних проектів - мистецької агенції «Наш Формат» та мистецької кузні «Уніж». 
  • Катерина Аврамчук - журналістка, редакторка відділу «арт» інтернет-видання «INSIDER». 

28 жовтня. Початок о 18:30. Вхід вільний. 
Адреса Книгарні «Є»: Київ, вул. Лисенка, 3 (метро «Золоті ворота»)


0 коментарів

Залишити коментар

avatar