18 Квітня 2024, 07:00 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація роману Антіна Мухарського «Розрив» - 20 Жовтня 2015

Презентація роману Антіна Мухарського «Розрив»

Категорія: «Події»
Дата: 20 Жовтня 2015 (Вівторок)
Час: 19:00
Місто: Київ
Місце: Aroma Espresso Bar
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 804


У видавництві «Фоліо» вийшла друком книжка Антіна Мухарського та Ореста Лютого «Розрив». Автори презентують її 20 жовтня о 19:00 в Aroma Espresso Bar (вул. Мечнікова, 3).

Антін Мухарський є засновником Союзу Вольних Художників «Воля або смерть» та мистецької платформи «Український культурний фронт». Та найцікавіше те, що він має другу іпостась в особі Ореста Лютого — професора антропології, автор та художній керівник музичного проекту «Лагідна та Сувора українізація». 

Автобіографічний роман-концерт «РОЗРИВ» створений за всіма законами компілятивного жанру епохи постмодерну та сучасної української неогероїки. Він розповідаює про життєві переживання, про протистояння характерів, про кохання чоловіка і жінки, про любов до рідних дітей.

Яку саме ідею хотів донести автор до читача Ви дізнаєтеся на презентації…

Антін Мухарський:
«..Ми з колишньою дружиною, як Україна і Росія, як два світи, що одвічно стикаються у двобої на високих берегах Дніпра. Що любили і часом жити не могли одне без одного, що мають купу спільних дітей і навчалися в одному інституті. Але різні, як чоловік і жінка, як Азія і Європа, як радянська «будьоновка» і петлюрівський «шлик», як «Червона калина» і «Союз нєрушімий». І чим закінчиться це протистояння, одному Богу відомо, бо втрачено довіру, бо вичерпано ліміт аргументів, бо перейдено усі внутрішні кордони і війна стоїть коло дверей, за якими живуть семеро наших коханих діточок.»


20 жовтня. Початок о 19:00. Вхід: вільний.
Київ, Aroma Espresso Bar, вул. Мечнікова, 3


0 коментарів

Залишити коментар

avatar