28 Березня 2024, 14:12 | Реєстрація | Вхід
/ Казки на ніч та інші історії Руслана Горового - 27 Вересня 2015

Казки на ніч та інші історії Руслана Горового

Категорія: «Події»
Дата: 27 Вересня 2015 (Неділя)
Час: 14:00
Місто: Київ
Місце: Бібліотека імені Реріха
Адреса: вул. Єреванська, 12
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: calvaria
Кількість переглядів: 1226


Руслан Горовий, Видавництво «Кальварія» і Бібліотека імені Реріха запрошують на першу київську презентацію книжкової новинки «Казки на ніч». 

На вас чекає незабутнє спілкування, цікаві історії, які не увійшли до книжки та, звісно, сама книжка, яка потрапить до книгарень лише наступного тижня.

Спочатку це були пости у Фейсбуці. Упродовж року. Щодня, без винятку. Про людей і не дуже. Про Україну і не зовсім. Про вчора, сьогодні і завтра. З акцентами, і без остогидлих повчань «як жити».

Потім це стало книжкою — збіркою вибраних оповідок і світлин, що своєю чесністю, ніби вода, точать камінь кожного, хто «присів» на читання. Попри всю трагічність нашого сьогодення «Казки на ніч» дають надію, мрію і спокій. Вони дають відчуття, що ми всі — свої і разом проживаємо це життя. А значить — прорвемося і будемо жити. Якось так... Миру нам. 



"Казка на ніч — то велика відповідальність. На сон. На заспокоєння. На мрії. В Казках на ніч Руслана Горового ви навряд чи знайдете ліки від безсоння, але там є спокій. Спокій життя, яке, попри всю трагічність, завжди дає надію. І мрію."
Мох Perkalaba

"Спочатку це були пости у FB. Про те, що навколо, про те, що тривожить і згадується. Потім я почала їх чекати, ці Казки на ніч. Заради того відчуття, що ми всі — свої, ніби і разом проживаємо це життя. А значить і не страшно, а значить прорвемося і будемо жити."
Марія Бурмака

"Казки на ніч від Горового стали традиційним вечірнім читанням для багатьох друзів і читачів у Фейсбуці. Не скажу, що завжди засинав спокійно після них. Адже іноді Руслан здіймав «в ефірі» такі теми, після яких серце калатало. Від обурення або навпаки від радості. Про людей, їхні прості, але глибокі історії. З акцентами, але без остогидлих повчань «як жити». Нариси для роздумів, які своєю чесністю, ніби вода, точать камінь кожного, хто «присів» на їхнє щовечірнє читання."
Тарас Тополя, лідер гурту «Антитіла»


27 вересня. Початок о 15:00. Вхід: вільний.
Київ, Бібліотека імені Реріха, вул. Єреванська, 12


0 коментарів

Залишити коментар

avatar