19 Квітня 2024, 04:41 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація «Жаху на вулиці в'язнів» Олега Криштопи - 23 Вересня 2015

Презентація «Жаху на вулиці в'язнів» Олега Криштопи

Категорія: «Події»
Дата: 23 Вересня 2015 (Середа)
Час: 19:00
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 891


23 вересня у Книгарні «Є» відбудеться презентація політичного трилеру Олега Криштопи «Жах на вулиці в'язнів», що побачила світ у видавництві Discursus.
 
За словами автора, «Жах на вулиці в’язнів» – це роман про... вибори? Так, але не зовсім. Це історія про провінцію, про вибори в провінції. Про життя журналістів, піарщиків, кандидатів і влади. Герой-оповідач – журналіст, який приїздить зі столиці у містечко, де сталося вбивство кандидата в депутати. «Там буде містика, вбивство, мафія», – обіцяє йому редактор, відправляючи у відрядження. Думаю, я вчиню, як цей редактор, і не буду розказувати далі, щоб бажання читати залишилося.


Культовий фільм про містичного вбивцю – казочки на ніч порівняно із цим романом, де жахом сповнена буденна реальність, а не чиїсь сни. Клубок смертей розплутується нитка за ниткою, і найтовстіша з них – гучне вбивство кандидата. Надто політичне та надто особисте відкриваються раз за разом, як карти з колоди. Куди ж заведе розслідування столичного журналіста, що опинився у брудній провінції та став частиною цієї історії.


23 вересня. Початок о 19:00. Вхід: вільний | м. Київ, Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3


0 коментарів

Залишити коментар

avatar