29 Березня 2024, 04:24 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація роману «Сьомга» Софії Андрухович - 5 Вересня 2015

Презентація роману «Сьомга» Софії Андрухович

Категорія: «Події»
Дата: 05 Вересня 2015 (Субота)
Час: 17:00
Місто: Київ
Місце: книгарня «Буква»
Адреса: вул. Хрещатик, 13
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1414


5 вересня о 17:00 видавництво «НОРА-ДРУК» та українська національна книжкова мережа «Буква» запрошують на презентацію нового видання роману Софії Андрухович «Сьомга».

Захід проходитиме в форматі відкритого спілкування автора з читачами, модератор – Микола Кравченко. Винагородою за найкраще запитання від публіки буде оригінал одного з малюнків Софії Андрухович, що увійшов до книжки!

Роман «Сьомга» свого часу входив в короткий список (п’ятірку кращих) на конкурсі «Книжка року Бі-Бі-Сі» та отримав другу премію на конкурсі «Краща українська книга» від журналу «Корреспондент».


Софія Андрухович – відома українська письменниця, перекладачка й публіцистка. В її доробку є прозові твори: «Літо Мілени», «Старі люди», «Жінки їхніх чоловіків», «Сьомга», «Фелікс Австрія», а також переклади: Мануела Ґретковська «Європейка», Дж. К. Роулінґ «Гаррі Поттер і келих вогню». «Сьомга» є свого роду інтимною автобіографією – солодкою і смачною одночасно. Оповідь Софії невибаглива і чутлива. Навіть гидкий вуайєрист наділений в її творі людськими рисами, а прості люди сповнені загадок і бажань. Саме завдяки манері написання письменниця створює атмосферу, яка містить елемент смутку і глибокого гуманізму.


5 вересня. Початок о 17:00. Вхід: вільний. м. Київ, книгарня «Буква», вул. Хрещатик, 13. 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar