29 Березня 2024, 16:26 | Реєстрація | Вхід
/ Триває прийом творів на Конкурс молодіх литераторів - 2 Серпня 2015

Триває прийом творів на Конкурс молодіх литераторів

Категорія: «Конкурси»
Дата: 01 Серпня 2015 (Субота)
Час: 23:59
Місто: Україна
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 4413


До 1-го серпня триває прийом творів на Конкурс молодіх литераторів. У конкурсі можуть брати участь молоді літератори віком до 35 років, які мешкають в Україні, та представники інших країн, які пишуть свої твори українською мовою. За виключенням лауреатів попередніх років та членів НСПУ.

Конкурс проводиться у чотирьох номінаціях: 1) поезія; 2) проза і драматургія; 3) есеїстика (критика), 4) переклади (проза, поезія, драматургія)

Обсяг кожної роботи: від 50 до 100 сторінок.

Оформлення: твори, що надсилаються на конкурс, мають бути надруковані на стандартних аркушах; аркуші творів мають бути пронумеровані; не дозволяється вміщувати на аркушах інформацію про автора; до конкурсу приймаються твори, що не друкувалися раніше. 

До рукопису творів на окремому аркуші додаються відомості про автора (прізвище, ім`я, по батькові, рік народження, домашня адреса, телефон, місце навчання/роботи, електронна пошта, сайт, сторінка – за наявності, коротка творча біографія, фотографія).


Роботи надсилати за адресою: 01024, м. Київ, вул. Банкова, 2. Секретареві Правління по роботі з молодими авторами Мудрак Лесі Вікторівні.
Телефон для довідок: т/факс (044) 253 00 22. Електронна адреса для довідок: mudrakl@ukr.net


0 коментарів

Залишити коментар

avatar