24 Квітня 2024, 06:54 | Реєстрація | Вхід
/ Мистецький квартирник «Коли будуть фотки?» - 30 Липня 2015

Мистецький квартирник «Коли будуть фотки?»

Категорія: «Події»
Дата: 30 Липня 2015 (Четвер)
Час: 20:00
Місто: Київ
Місце: Ресторан УКРОП
Адреса: Московский проспект, 13В
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1047


Після стресу люди впадають у посттравматичний синдром або ж переживають посттравматичне зростання. А декого життєві негаразди спонукають до нестримного креативу.

Організатор арт-подій, поетеса та фотограф Оксана Боровець після втрати улюбленої камери внаслідок пограбування не впала у відчай, а організувала мистецький квартирник «Коли будуть фотки?» на честь Nikon D750 і звернулася до свого творчого оточення за підтримкою.

«Гадаю, багатьом знайома ситуація, коли після зйомок у фотографа довго не можна допроситися знімків. Я вирішила запросити своїх друзів-митців, яких у різний час фотографувала, і показати, нарешті, їхні світлини. А до пари – влаштувати квартирник з музикою та віршами. На присутніх чекають смачні сюрпризи, подарунки від виробників дизайнерських листівок S.Brothers&Co та інші приємні несподіванки», – розповідає Оксана.


Захід відбудеться 30 липня у столичному Ресторан УКРОП. 

У квартирнику візьмуть участь співачка Ейра Муза, яка перша в Україні втілила мистецький краундфандинговий проект на www.kickstarter.com, відомий бандурист та композитор Ярослав Джусь, мультиінструменталіст і фронтмен гурту The Doox Максим Бережнюк, учасник шоу «Х-фактор» співак та музикант Михайло Рибак, фіналісти шоу «Україна має талант» гурт ШПИЛЯСТІ КОБЗАРІ, фронтмен гурту Гурт "Вперше Чую" Григорий Вагапов, а також талановиті поети Дмитро Лазуткін, Юлія Нєстєрова, Александра Шалина, Тетяна Кисельчук (Tom Sawyer), Марія Войнова та ін.


30 липня. Початок о 19:00. Вхід вільний. Бронювання столиків: (044) 591 25 36.
м. Київ, Ресторан УКРОП, Московский проспект, 13В


0 коментарів

Залишити коментар

avatar