19 Квітня 2024, 08:04 | Реєстрація | Вхід
/ Презентаційний тур альманаху «Вулична поезія» - 1 Липня 2015

Презентаційний тур альманаху «Вулична поезія»

Категорія: «Події»
Дата: 01 Липня 2015 (Середа)
Час: 19:00
Місто: 9 міст України
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1312


Дуже важливо підтримувати зв'язки в різних куточках України і ми вирішили рушити в тур містами з презентаціями книжки яка по своїй суті являє собою зріз харківського літературного простору. Нам дуже важливо почути і побачити кожного давайте робити взаємообмін думками, літературою, мистецтвом... 

Тож харківський літературний осередок вирушає в тур містами України з презентаціями альманаху «Вулична поезія». Тур відбудеться з 1 по 15 липня і має за мету благодійність. Київ (1.07), Житомир (2.07), Рівне (4.07), Львів (6.07), Івано-Франківськ (8.07), Чернівці (9.07), Дніпропетровськ (11.07), Кривий Ріг (12.07), Одеса (15.07).


Мистецька платформа «Вулична поезія» - проект, який має на меті популяризувати поезію та літературу в цілому завдяки читанню текстів просто на вулицях. Та поки було холодно, ми проводили вечори у приміщеннях, а часом і взагалі лишалися вдома за комп'ютерами і готували нашу першу антологію.

До антології «Вулична поезія» увійшло 12 харківськіх авторів, які пишуть українською та російською мовами. У збірці вибагливий читач знайде як силаботоніку, так і верлірбри, як романтику, так і скепсис, як інтимну так і громадянську лірику. Упорядниками антології виступили Юлія Максимейко і Юлія Баткіліна які зібрали до купи під однією обкладинкою авторів.

Це не тільки гарні вірші і щирі емоції, глибокі образи та вишукані рими, медитативні ритми та розмаїття поетичних форм. Це історія про те, як допомогти тим, кому це потрібно, роблячи те, що любиш. Усі кошти від продажу антології ми направляємо у благодійний фонд допомоги дітям.


Презентацію будуть вести Влад Петренко і декілька авторів зазначених на обкладенці, а саме: Ярослав Титенюк, Дмитро Бовдуй, Анастасія Шевцова, Влад Петренко, Олена Рибка, Олександр Литвиненко, Ігор Зарудко, Оксана Єфіменко, Ал Пантелят, Юлія Максимейко, Вадим Кулаков і Юлія Баткіліна.

Ще на вас чекають певні окремі бонуси від авторів збірки)

1-15 липня. Міста України. 
Примітка: інформація оновлюватиметься.
Подія Вконтакті: http://vk.com/event95585993


0 коментарів

Залишити коментар

avatar